Nepredvidivi Kazahstanac!

M.M.

23. 06. 2022. u 09:06

ALEKSANDAR Bublik je momak koji tenis gleda kao igricu, u pitanju je igrač koji može predati meč iz čista mira, ali retko kada će biti neraspoložen, jednostavno, čudan je pogled na sport ovog harizmatičnog Rusa koji igra pod kazahstanskom zastavom!

Непредвидиви Казахстанац!

FOTO: EPA

Trideset deveti reket sveta ove nedelje nastupa u Istbornu i sjajno je počeo turnir, u prvom kolu je savladao Fransisa Tijafoa nakon preokreta, a zatim i Džona Milmana maksimalnim rezultatom.

Aleksandar je ove godine uzeo i svoj prvi trofej u karijeri, bilo je to u Monpeljeu u februaru mesecu, svoje prvo ATP finale je igrao upravo na ovoj podlozi, bilo je to u Njuportu 2019. godine.

Sa druge strane, Amerikanac igra svoju najuspešniju sezonu, osvojio je masters u Indijan Velsu, savladavši Rafaela Nadala u finalu.

Tejloru je prvi osvojen turnir u karijeri upravo Istborn, trofej je podigao 2019. godine.

Naša procena je da će Fric danas po prvi put trijumfovati protiv ovog rivala, tri puta je do sada teren napuštao poražen.

NAŠ TIP: Bublik - Fric 2 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)