NBA TIP: TD Garden nosi svoje ljubimce do izjednačenja!

M.M.

23. 05. 2022. u 11:52

KOŠARKAŠI Bostona ugostiće Majami u četvrtoj utakmici finala Istočne konferencije.

НБА ТИП: ТД Гарден носи своје љубимце до изједначења!

Foto: Profimedia

Pre dve noći se odigrala treća utakmica u Bostonu, Majami je krenuo čvrsto od samog starta i već u drugoj deonici u jednom trenutki imao zalihu od 26 poena, uspeli su da sačuvaju prednost i na kraju slavili sa rezultatom 109:103.

U popularnom TD Gardenu smo gledali daleko izjednačeniju utakmicu nakon što je Džimi Batler izašao iz igre zbog povrede, na kraju odsustvo prve zvezde kluba sa Floride nije bilo dovoljno da se Seltiksi u potpunosti vrate u meč.

FOTO: Tanjug/AP

Bam Adebajo je preuzeo glavnu ulogu na terenu, imao je sjajne brojke, ubacio je 31 poen, i na to dodao još 10 skokova i pritom podelio 6 asistencija. Bam je bio sjajan u oba pravca, uspeo je čak i da ukrade 4 lopte.

U poraženom taboru najviše se istakao Džejlen Braun koji je meč završio sa 40 poena i 9 skokova, dok su Markus Smart i Al Horford kombinovano ubacili 36 poena.

Seltiksi jednostavno nisu mogli bez Džejsona Tejtuma koji je imao katastofalne procente i postigao 10 poena.

Najveći problem je bila neoprezna igra Udokinih pulena, nisu bili koncentrisani, a to se ne sme desiti kada igrate finale konferencije, i to pred svojim navijačima.

Imali su 23 izgubljene lopte, od čega je tandem Tejtum-Braun "prodao" 13.

Džejson definitivno mora početi da igra u skladu sa svojim kvalitetom ukoliko želi da uvede svoj tim u veliko finale.

Ništa još nije gotovo, izabranici Erika Spolstre su vratili prednost domaćeg terena i to će igrati veliku, ali ne i ključnu ulogu.

Foto AP

Ostaje još jedan meč da se odigra u "zelenom gradu" pre nego što se otputuje nazad na Floridu.

Trenutni rezultat u seriji je 2-1 u korist Majamija, daleko je finale lige, i momci iz oba tabora su svesni da će još mnogo krvi i znoja morati da se prolije da bi se do toga došlo.

Biće zanimljivo videti kakav će odgovor domaćina biti večeras, da li ih je sinoćni poraz uzdrmao ili na to samo gledaju kao na "loš dan".

Navijači će večeras još više davati vetar u leđa svojim ljubimcima i verujemo da će oni to iskoristi i zabeležiti važan trijumf.

NAŠ TIP: 1-1 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a