RONALDO SE PRIPREMA ZA OBRAČUN SA MITROVIĆEM: Večerašnji susret je Al Nasru uvertira za predstojeće finale kupa sa Al Hilalom

V.M.

27. 05. 2024. u 10:47

POSLEDNjI meč u Profesional ligi fudbaleri Al Nasra će danas odigrati sa Al Itihadom ''King Saud stadionu'' u Rijadu (20.00).

РОНАЛДО СЕ ПРИПРЕМА ЗА ОБРАЧУН СА МИТРОВИЋЕМ: Вечерашњи сусрет је Ал Насру увертира за предстојеће финале купа са Ал Хилалом

FOTO: Profimedia

Iako će Al Nasr završiti sezonu sa dvocifrenim zaostatkom u odnosu na vodeći Al Hilal, to je više dokaz neverovatnih nastupa ''plavog talasa" nego slabih igara domaćina koji je tokom čitave kampanje doživeo samo četiri poraza.

Jedino pravo razočaranje doživeli su u azijskoj Ligi šampiona gde su u četvrtfinalu eliminisani od Al Aina, mada su ''šefovi'' proteklog vikenda osvojili to takmičenje, tako da su ''vitezovi Najda'' poraženi od eventualnog šampiona takmičenja.

Jedinu priliku za trofej imaće u King kupu, gde će se krajem meseca sastati sa Al Hilalom i imaćemo novu priliku da gledamo obračun dva najbolja igrača Profesional lige, Kristijana Ronalda i Aleksandra Mitrovića.

Sve što je preostalo Al Nasru je da natempira formu za to finale, mada ona nije na zavidnom nivou jer su odigrali uzastopne remije sa Al Hilalom i Al Rajedom, a ono što je posebno pogodilo ekipu je crveni karton jednog od najbitinih igrača Ejmerika Laporta protiv Rajeda jer će pored današnjeg meča propustiti i obračun sa ''plavim talasom''.

U međuvremenu, sezona 2023/24. bila je veoma izazovna na nekoliko frontova za Al Ittihad, a uprkos velikoj potrošnji proteklog leta, očito je da će dalja ulaganja biti potrebna iduće sezone.

Ne samo da treba da pronađu menadžera sledeće godine jer tim napušta Marselo Galjardo, već su im potrebna i velika pojačanja jer je gotovo cela njihova početna postava trenutno izvan terena zbog povreda.

Ovi problemi su se pokazali i u njihovim nastupima, pogotovo krajem aprila i početkom maja kada su doživeli četiri uzastopna poraza kojima su usledili remi Al Halidžom i trijumf nad Damakom.

Trenutno su peti na tabeli i u velikoj su opasnosti da ostanu bez učešća u međunarodnim takmičenjima jer im četvrtoplasirani Al Tavon beži dva boda.

Da je Al Nasr kvalitetniji tim videli smo u prvom delu sezone kada je slavio protiv Al Itihada sa 5:2, a mi očekujemo da to i danas učini pred svojim navijačima.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,62)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)