NAŠI PREDLOZI: "Tip" - tiket za sredu

Novosti online

10. 04. 2024. u 08:26

REDAKCIJA TIP-a vam je za danas spremila sledeće predloge.

НАШИ ПРЕДЛОЗИ: Тип - тикет за среду

FOTO: FK Partizan

Sreda

15.00 Partizan - Voždovac 1 (1,35)

21.00 PSŽ - Barselona 1 (2,00)

21.00 Atletiko Madrid - Borusija Dortmund 1X&0-3 (1,73)

Ukupna kvota: 5,27

Voždovac je pre par dana zadao probleme Partizanu na ''krovu'', ipak, ''crno-beli'' su tada slavili sa 3:2 golom Stojkovića u sudijskoj nadoknadi, a mi očekujemo da danas budu ubedljiviji pred svojim navijačima u Humskoj 1.

Barsa bi mogla da bude bez ključnih igrača De Jonga i Pedrija na današnjem meču, ali i sa njima smatramo da je PSŽ favorit, pogotovo na ''Parku prinčeva'' na kojem ga niko nije savladao još od novembra. Smatramo da su Mbape i družina kec dana.

Uz to dodajemo tradicionalan tip na Atletiko koji bitne utakmice igra tvrdo pred svojim navijačima, iako njegovi mečevi broje više golova ove sezone nego inače, verujemo da to večeras neće biti slučaj i predlažemo mali broj pogodaka uz duplu šansu na ''jorgandžije''.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave