LEVANTE KONAČNO PREKINUO POSTI: Može li sada da uhvati zalet i vrati se u borbu za plej-of?

V.M.

13. 03. 2024. u 11:28

U zaostaloj utakmici 28. kola španske Segunde fudbaleri Levantea će ugostiti Andoru (19:00).

ЛЕВАНТЕ КОНАЧНО ПРЕКИНУО ПОСТИ: Може ли сада да ухвати залет и врати се у борбу за плеј-оф?

Foto: Profimedia

Niš od čak šest utakmica za Levante je konačno prekinut proteklog vikenda jer su pred svojim navijačima savladali Sporting iz Hihona, a jedini gol na meču postigao je Munjoz u 56. minutu.

Domaćinu je laknulo što je ostvario prvu pobedu još od januara, ali moraće da nastavi da pobedama ako želi da se nađe u plej-ofu jer se nalazi na sredini tabele i zaostaje šest bodova za ekipama koje zauzimaju mesta koja vode u doigravanje za elitu.

Sa druge strane, gosti se grčevito bore za opstanak i očekuje ih veoma neizvesna završnica sezone. Iako su predzadnji na tabeli, zaostaju samo tri boda za Albaseteom koji je iznad crte i ako uđu u seriju dobrih rezultata mogu se izdići sa dna.

Andora je malo podigla nivo igre u poslednje vreme i na prokteliih pet utakmica osvojila isto toliko bodova, mada stiče se utisak da mora dodatno poboljšati nastupe kako bi pobegla sa dna.

U prvom delu sezone Andora je savladala Levante sa 2:0.

Očekujemo još jedan tvrd meč između ovih timova jer se radi o ekipama koje nisu napadački raspoložene ove sezone (Levante dao 35 golova napsram Andorinih 24).

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!