GOLEADA U NAJAVI: Međusobni dueli ovih timova obiluju pogocima

V.M.

11. 03. 2024. u 10:45

FUDBALERI Ado den Haga i Dordrehta će se sastati u 31. kolu holandske Erstedivizije (20.00).

ГОЛЕАДА У НАЈАВИ: Међусобни дуели ових тимова обилују погоцима

Foto Profimedia

U ovom derbiju gornjeg doma gledaćemo dva tima koja se bore za direktan plasman u elitu, Ado je trenutno treći na tabeli sa 54 osvojena boda, dok je Dordreht odmah iza njega sa dva poena manje na svom saldu, a oba tima jure Rodu koja je druga sa 55 sakupljenih bodova.

To sve dovoljno govori o značaju večerašnjeg meča, a trebali bi gledati dosta zanimljiv meč pošto tradicionalno međusobni dueli ovih timova obiluju golovima.

Samo jednom na poslednjih pet obračuna nije dolazila igra 3+, a u prvom delu sezone je bilo 2:2 na ''Matkoholik stadionu''.

Što se tiče formi ekipa pred večeraši duel, u boljem ritmu se nalazi Dordreht koji je upisao četiri uzastopne pobede. Redom je bio bolji od Venla, Jong PSV-a, Mastrihta i Telstara, a posebno je bio raspoložen na poslednja dva duela u kojima je postigao pet pogodaka, tri Mastrihtu i dva Telstaru.

Sa druge strane, Ado pruža promenljive partije i u proteklih pet kola ostvario je dve pobede uz isto toliko remija i poraz od Viljema ||.

Poslednji meč odigrali su sa još jednim direktnim rivalom u borbi za promociju, Rodom. Dva puta su se vraćali iz zaostatka i na kraju je viđena podela bodova u Kerkradenu (2:2).

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 16:55

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima