BITKA ZA TITULU SE ZAHUKTAVA: Liverpul ima lak zadatak na ''Enfildu''

V.M.

10. 02. 2024. u 09:36

U 24. kolu Premijer lige trenutni lider će od 16 časova dočekati slabašni Barnli koji tavori u zoni ispadanja.

БИТКА ЗА ТИТУЛУ СЕ ЗАХУКТАВА: Ливерпул има лак задатак на Енфилду

FOTO: EPA

Nakon sjajne serije od 11 utakmice bez poraza u svim takmičenjima, domaćini su proteklog vikenda pognute glave napustili teren na ''Emirejtsu'' gde ih je Arsenal pobedio sa 3:1.

Liverpul se dobro držao na tom meču, igrao je solidno, ali kiks Van Dajka i Alisona koji je poklonio gol Martineliju za 2:1 nisu mogli da nadoknade.

Ono što je još gore je što su tim porazom otvorili Sitiju vrata prvog mesta, iako se trenutno redsi nalaze na njemu, građani zaostaju samo dva boda i odigrali su meč manje.

Takođe i Arsenal se uključio u bitku za titulu jer takođe zaostaje dva boda za liderom i i sigurno je da nas očekuje veoma zanimljiva borba za titulu u drugom delu sezone.

Ono što je dobra stvar za Klopovu četu je da se danas vraćaju pred svoje navijače na ''Enfild'' na kojem nisu izgubili nijednom u Premijer ligi ove sezone i najbolji su domaćini prvenstva sa 29 osvojenih bodova iz 11 odigranih utakmica.

Na noge im dolazi Barnli koji se baš muči na svom povratku u elitu i izgleda da se neće dugo zadržati u njoj.

Ostvario je samo tri pobede do sada i pretposlednji je na tabeli sa samo 13 sakupljenih poena, čak sedam manje od Lutona koji je prvi tim iznad crte.

Pored slabašnog napada (23 postignuta gola), najveći problem klaretsa je veoma loša defanzivna igra i u proseku primaju preko dva gola po utakmici.

Liverpul ih je već savladao jednom krajem decembra kada je slavio sa 2:0, a mi verujemo da će danas biti ubedljiviji i pored neigranja Salaha, Soboslaja i Matipa.

NAŠ TIP: 1&3+ (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)