KORZIKA SE DELI NA DVA DELA: ''Plavci'' su sve bliži zoni ispadanja

V.M.

05. 02. 2024. u 11:12

U 23. kolu francuske Lige 2 fudbaleri Bastije će na ''Armand Sezari'' ugostiti Ažaksio (20.45).

КОРЗИКА СЕ ДЕЛИ НА ДВА ДЕЛА: Плавци су све ближи зони испадања

Profimedia

Domaćin se ozbiljno muči tokom čitave sezone i nalazi se nadomak zone ispadanja na 16. mestu, a ono što ga drži izvan nje je bolja gol-razlika koju ima u odnosu na Anesi koji je prvi tim ispod crte.

Bastija je dobro započela 2024. godinu pobedom nad Anžeom (2:0), ali nakon toga je doživela dva uzastopna poraza. Prvo ju je savladao Kaen (1:2), a zatim i Valensijen (1:4).

Ono što je posebno zanimljivo je to da su ''plavci'' vodili na te dve utakmice, ali nisu uspevali da sačuvaju prednost i na kraju su rutinski poraženi.

Sa druge strane, ni Ažaksio ne igra baš dobro u poslednje vreme, otvorio je novu godinu neuspesima protiv Troe i Dankerka (1:3, 0;2), ali proteklog vikenda je uspeo da dođe do prve pobede savladavši Konkarno sa 1:0.

Za razliku od domaćina, gosti imaju šanse da se vrate u elitu jer imaju samo dva boda manje od petoplasiranog Amijena koji se nalazi na poslednjem mestu koje vodi u plej-of.

Ipak, ako žele da se bore za plasman u Ligu 1 moraju da poprave nastupe na gostovanjima jer su na 11 utakmica na strani ove sezone osvojili mizernih osam bodova.

U prvom delu sezone Ažaksio je slavio sa 2:0 protiv Bastije, a mi verujemo da će ostati neporažen na večerašnjem korzikanskom derbiju.

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)