MAJSTORI ZA REMIJE: Domaćin je igrao nerešeno pet puta u poslednjih šest kola!

V.M.

05. 02. 2024. u 10:45

POSLEDNjI meč 25. kola španske Segunde odigraće se na ''Romaredi'' gde će Saragosa ugostiti Sporting Hihon (20.30).

МАЈСТОРИ ЗА РЕМИЈЕ: Домаћин је играо нерешено пет пута у последњих шест кола!

Foto Profimedia

Segunda je poznata kao ujednačena liga koja ima veliki broj tvrdih utakmica, a pravo oličenje toga je Saragosa koja je u poslednje vreme postala majstor za remije.

Na minulih šest prvenstvenih utakmica odigrala je čak pet remija, a takođe je na pet utakmica dolazila igra 0-2 gola, dok su se jedino raspucali protiv Levantea kada je bilo 2:2.

Zbog tih rezultata ''beli'' imaju impresivan niz utakmica bez poraza, ali nedostatak pobeda im je onemogućio da se pridruže ekipama koje se bore za plej-of, pa su trenutno 14. na tabeli sa 33 sakupljena boda.

Sa druge strane, Hihon je jedno vreme bio u samom vrhu tabele, ali upisao je samo jedan trijumf na poslednjih šest ligaških mečeva, pa ne čudi što je pao na sedmo mesto koje drži sa 39 osvojenih poena.

Ipak, zaostaje samo tri boda za drugoplasiranim Eibarom, što dovoljno govori o ujednačenosti gornjeg doma Segunde, tako da bi mogli da se vrate u vrh tabele ako odnesu tri boda sa ''Romarede''.

Može se reći i da se Sporting pretplatio na remije kao i Saragosa, jer je na pomenutih šest mečeva uz pobedu i poraz čak četiri puta delio plen sa svojim rivalima.

U prvom delu sezone večerašnji rivali su odigrali nerešeno na ''Molinjonu'', a mi verujemo da će to i večeras biti slučaj.

NAŠ TIP: X (kvota 2,95)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!