KARLSRUE RUŠI REDOM, ALI OPREZ: Vehen je izašao iz krize

O. M.

02. 02. 2024. u 10:54

KARLSRUE dočekuje Vehen u utakmici 20. kola druge nemačke lige, popularne "Cvajte". Utakmica se igra od 18 časova i 30 minuta na stadionu "Vildspark".

КАРЛСРУЕ РУШИ РЕДОМ, АЛИ ОПРЕЗ: Вехен је изашао из кризе

Profimedia/ IMAGO

Karlsrue je značajno unapredio igru od početka sezone. Oni su neporaženi u poslednjih sedam kola, a iz utakmice u utakmicu pokazuju sve efikasniju igru.

Pobedili su u prošlom kolu na gostovanju Hamburger sa 4:3. Bio je to uzbudljiv meč u kojem su fudbaleri Karlsruea do petog minuta vodili od 2:0. Hamburger je uzvratio sa dva gola u završnici prvog poluvremena. Početak drugog poluvremena doneo je novi gol za Karlsrue, posle čega je usledilo novo izjednačenje ali su gosti u 81. minutu postigli pobedonosni gol.

Pre toga Karlsrue je pobedio Osnabrik sa 2:1 i Elversberg sa 3:2, a pobedio je i u tri prijateljske utakmcie tokom mini zimske pauze. pslednji poraz doživeli su početkom novembra od Paderborna.

S druge strane, Vehen je beležio pad forme poslednjih nedelja, ali je čini se tome došao kraj jer je posle šest utakmica u kojima je osvojio samo jedna bod konačno protiklog vikenda stigao do pobede. Savladali su Hertu sa 3:1. 

Vehen je u prvom delu sezone pobedio sa 1:0, a pre toga sastali su se u sezoni 2019720 kada su se borili za opstanak. Vehen nije uspeo, ispao je u treću ligu, a Karlsrue je bio prvi iznad crte. Oba puta te sezone slavili su gosti.

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu