BARSA DOŽIVELA NOVO RAZOČARENJE: Ćaviju se ozbiljno drma stolica!

V.M.

27. 01. 2024. u 09:28

U 22. kolu španske La lige, katalonski velikan će na ''Monžuiku'' ugostiiti Viljareal (18:00).

БАРСА ДОЖИВЕЛА НОВО РАЗОЧАРЕЊЕ: Ћавију се озбиљно дрма столица!

FOTO: Tanjug/AP

Trener Barselone Ćavi je izjavio da shvata da bi mogao da izgubi posao ako ne bude u mogućnosti da osvoji neko trofej ove sezone, a katalonski tim se sada bori samo na dva fronta nakon ispadanja iz Kupa kralja porazom na ''San Mamesu''.

Dve ekipe su bile izjednačene posle 90 minuta (2:2), pa se ušlo u produžetke u kojima su braća Vilijams donela vrednu pobedu Bilbao trasiravši mu put do polufinala svojim pogocima.

Barsa je takođe u januaru poražena u finalu Superkupa od Reala (1:4), tako da joj preostaju prvenstvo i Liga šampiona i veoma je težak zadatak pred Ćavijem.

Ipak, Katalonci su u La ligi uhvatili zalet upisavši tri uzastopne pobede. Redom su bili bolji od Almerije, Las Palmasa i Betisa, a ono što dodatno raduje je to što im je napad ''proradio'' i postigli su devet golova na tim utakmicama.

Zbog te dobre serije rezultata Barselona se ustalila na trećem mestu na tabeli Primere i sada zaostaje osam bodova za vodećom Đironom koja je odigrala meč više od nje, tako bi ako danas slave spustili tu prednost na i više nego dostižnih plus pet.

Što se tiče Viljareala on ima veoma turbulentnu sezonu, više puta su menjali trenere i nikako ne mogu da uhvate konstantost u igri, tako da ne čudi što su 14. na tabeli pred početak ovog kola.

Trenunto imaju samo pet poena prednosti u odnosu na Kadiz koji je prvi tim ispod crte, a ta prednost je mogla biti veća da proteklog vikenda nisu isputili pobedu protiv Majorke primivši gol u sudijskok nadoknadi drugog polvuremena (1:1).

Najveći problem žute podmornice je nekarakteristčna slaba defanziva, primili su čak 42 gola do sada i jedino je prežaljena Almerija više puta od njih vadila loptu iz svoje mreže.

Što se tiče izostanak oba menadžera imaju velikih problema sa njima.

Domaćin je večeras bez Ter Štegena,  Gavija, Baldea, Alonsa, Gavija i Martineza.

Kod gosta meč propuštaju Fojt, Pino, Pareho, Suarez, Pedraza, Reina i Terats.

Barsa je vezala tri pobede nad Viljarealom, ukljujući onu rezultatom 4:3 iz prvog dela sezone, a mi verujemo da će upisati u četvrtu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,41)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu