DA LI JE KONAČNO VREME ZA PREKID POSTA? Ekipa iz Jorkšira ne liči na sebe u 2024. godini

V.M.

23. 01. 2024. u 12:31

U zaostaloj utakmici 21. kola engleske Lige dva, Bredford će pokušati da prekine post od pet vezanih utakmica bez trijumfa kada večeras na ''Veli parejdu'' bude dočekao Salford (20.45).

ДА ЛИ ЈЕ КОНАЧНО ВРЕМЕ ЗА ПРЕКИД ПОСТА? Екипа из Јоркшира не личи на себе у 2024. години

Foto Profimedia

Krajem novembra i tokom čitavog decembra domaćin je izgledao fantastično na terenu, vezao je šest pobeda u svim takmičenjima i uhvatio je zalet zahvaljujući kojem je pobegao sa dna tabele.

Ipak, usledila su dva remija Morekambom i Stokportom koja su najavila krizu jer su nakon njih doživeli poraze od Krua i Krolija uz podelu bodova sa Kolčesterom.

Napadačka potentnost Bredforda je totalno nestala na tim utakmicama i postigli su samo pet pogodaka na njima, tako da Grem Aleksander mora pronaći način da prodrma svoje izabranike koji su doživeli neočekivan pad u igri.

Dobru priliku da prekinu post imaće večeras jer im na noge dolazi Salford koji se takođe baš muči i ostvario je samo jednu pobedu na poslednjih 12 mečeva u svim takmičenjima.

Taj trijumf upisao je pre deset dana protiv Krolija na gostovanju pogotkom Nmaija u 80. minutu (0:1), što znači da je njime prekinu negativni niz od čak 11 utakmica bez pobede!

Ono što je bitno za goste je da su se sa ta tri boda dodatno odvojili od zone ispadanja i trenutno zauzimaju 21. poziciju sa osam poena prednosti u odnosu na Forest grin koji je prvi tim ispod crte.

Glavni problem Salforda je slaba defanzivna igra, primili su čak 48 golova do sada i imaju jedan od najgorih odbrambenih rekorda u čitavoj Ligi dva.

Večeras bi trebalo da gledamo jednu dosta ujednačenu i neizvesnu utakmica, a mi verujemo da je najbolji predlog za nju gol-gol.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,75)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)