GOLEADA U HOLANDIJI: Ovi rivali igraju otvoren fudbal

V.M.

19. 01. 2024. u 12:42

OSAMNAESTO kolo Eredvizije otvoriće Ekselsior i Herenven koji se sastaju od 20 časova.

ГОЛЕАДА У ХОЛАНДИЈИ: Ови ривали играју отворен фудбал

Foto: Profimedia

Domaćin se baš muči, a ni zimska pauza mu nije pomogla to da promeni i doživeo je dva uzastopna poraza na uvodnim mečevima u 2024. godini. Prvo je očekivano bolji od njega bio PSV (1:3), a zatim je doživeo razočaranje u kupu jer je ispao od drugoligaša Groningena (0:2).

Ekselsior u Erediviziji nije slavio na poslednjih deset mečeva, a ako se njihova silazna spirala uskoro ne završi, naći će se ponovo u opasnoj zoni jer imaju samo tri boda više od Valvajka koji se nalazi na mestu koje vodi u plej-aut.

Sa druge strane, dosta slabo igra i Herenven koji je na poslednja četiri duela u svim takmičenjima doživeo tri poraza uz remi, a usput je ispao iz kupa gde je bolji od njega bio Vitese.

Gost baš voli da igra otvoren fudbal sa dosta golova, što smo najbolje videli u prošlom kolu kada je remizirao sa Cvoleom rezultatom 2:2.

To je slučaj i sa domaćinom koji je postigao 28 pogodaka do sada, ali ih je primio čak 35 i ima jednu od najgorih odbrana u ligi.

Upravo zbog te loše defanzive tipujemo novu goleadu, a veru u nju daje nam i činjenica da je Herenven sa poslednjih šest gostovanja Ekselsioru svaki put primao bar jedan gol.

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,47)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 12:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave