ŠTA RADI DUŠAN VLAHOVIĆ! Neverovatni Srbin sam vodi Juve do prvog mesta

V.M.

21. 01. 2024. u 12:00 >> 12:00

JEDAN od najboljih centarfora sveta će večeras pokušati da nastavi sa sjajnim igrama kada ''stara dama'' bude gostovala Lećeu na ''Via del Mareu'' u utakmici 21. kola Serije A (20:45).

ШТА РАДИ ДУШАН ВЛАХОВИЋ! Невероватни Србин сам води Јуве до првог места

FOTO: Tanjug/AP

Nakon što su mnogi italijanksi ''stručnjaci'' i mediji kritikovali Vlahovićevu igru u prvom delu sezone, Dušan im je svima zapušio usta neverovatnim partijama koje pruža u poslednje vreme, a upravo jednu takvu videli smo početkom nedelje kada je sa dva maestralna pogotka trasirao put Juveu ka pobedi nad Sasuolom (3:0).

Prvo je svoju ekipu doveo u prednost preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora, a nakon toga je iz slobodnog udarca u stilu mladog Kristijana Ronalda matirao Konsiljija iz velike udaljenosti, a gol najbolje opisuje talentovanog Jildiza koji se uhvatio za glavu u neverici nakon fantastičnog udarca.

Pored Sasuola, Vlahović je bio meč viner protiv Frozinonea, odnosno Salernitane i može se reći da nosi Juventus u ovoj veoma zanimljiivoj borbi za titulu.

Stara dama zaostaje dva boda za vodećim Interom koji ovog vikenda ima obaveze u Superkupu, tako da bi se pobedom na ''Via del Mareu'' bar na kratko popela na prvo mesto.

Alegri je u potpunosti naštelovao svoje izabranike koji izgledaju odlično na terenu, a pored standardno čvrste odbrane u 2024. godini je proradio i napad, pa je Juve na četiri utakmice u novoj godini postigao neverovatnih 15 golova!

Večeras će gostovati ekipi Lećea koju su savladali na poslednja četiri međusobna duela, uključujući onaj iz prvog dela sezone kada je bilo 1:0 na ''Alijanc stadionu''.

Što se tiče domaćina, on je odlično započeo prvenstvo nakon čega je krenuo očekivani pad, ali ono što je bitno za njega je da se ne nalazi u zoni ispadanja.

Leće je trenutno 13. na tabeli i ima četiri boda više od Verone koja je prva ekipa ispod crte.

Ipak, domaćina brine forma u kojoj se nalazi jer je sakupio samo jedan bod na poslednje četiri utakmice i ukoliko to ne popravi uskoro će se naći u opasnoj zoni.

Ono što mu takođe ne ide na ruku je to da je ostao bez svog verovatno najboljeg igrača Bande koji brani boje Zambije na Afričkom kupu nacija, a pored njega izostaće još Rafija i Tuba.

Sa druge strane, kod Juvea je bolja situacija i jedini povređeni igrač je Matija de Šiljo koji će se na tribinama pridružiti suspendovanom Pogbi i Fađoliju.

Verujemo da će gosti nastaviti pobedničku seriju i konačno preuzeti prvo mesto na tabeli.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)