ŠAMPION KIKSNUO U SIVASU: "Anadolijska zvezda" u najgoroj formi od početka sezone

O. M.

15. 01. 2024. u 09:59

GALATASARAJ dočekuje ekipu Kajzerispor u utakmici 20. kola turske Superlige. Meč je na programu od 18 časova na stadionu "Ali Sami Jen" u Istanbulu.

ШАМПИОН КИКСНУО У СИВАСУ: Анадолијска звезда у најгорој форми од почетка сезоне

Foto: EPA-EFE/SEDAT SUNA

Domaćin je u petak razočarao brojnu armiju navijača, odigravši samo 1:1 protiv Sivaspora. Sivaspor je izjednačio u 87. minutu golom sa bele tačke, takon što je Galata povela u završnici prvog dela golom Demirbeja.

Kiks šampiona je iskoristio Fenerbahče da pobegne na plus pet na vrhu tabele, doduše uz utakmicu više.

"Lavovi" u ovom trenutku imaju tri boda više nego što su imali prošle godine kada su osvojili titulu sa komfornih osam bodova više od Fenera, ali je problem u tome što je najveći rival osvojio čak devet bodova više nego prošle godine u ovo vreme.

Galatasaraj nije izgubio četiri poslednje utakmcie u svim takmičenjima, a sedam u Ligi. Sa 36 postignutih goova imaju drtugi najbolji napad u ligi a sa 10 primljenih ostaju najčvršća odbrana.

Kod kuće su besprekorni sa svih devet pobeda i gol-razlikom 23:6.

Kajzeri je trenutn oosmi sa 29 bodova, šrest manje od četvrtoplasiranog Bešiktaša, odnosno mesta u kvlaifikacijama za Ligu konferencija. S druge strane, imaju devet bodova više od Karagumruka koji je u zoni ispadanja.

U prethodnom kolu im je upravo Karagumruk naneo težak poraz (4:0) koji mora da bude poslednja opomena za izabranike Redžepa Učara jer je četvrta izgubljena u nizu.

Prošle godine Galata je ovde pobedio čak sa 6:0, dok je u Kajzeriju bilo 0:0.

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 1,60)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave