BETIS NIJE SLAVIO U LA LIGI JOŠ OD NOVEMBRA: Fenjeraš idelan protivnik za povratak na pobedničku stazu

V.M.

13. 01. 2024. u 11:02

U poslednjoj utakmici današnjeg programa La lige ''zeleno-beli'' će pokušati da prekinu post kada na ''Benito Viljamarinu'' budu ugostili pretposlednju Granadu (21:00).

БЕТИС НИЈЕ СЛАВИО У ЛА ЛИГИ ЈОШ ОД НОВЕМБРА: Фењераш иделан противник за повратак на победничку стазу

Foto Profimedia

Iako zauzima solidnu sedmu poziciju na tabeli, Betis se dosta muči i poslednji ligaški trijumf ostvario je još u novembru kada je bio bolji od Las Palmasa.

Nakon toga je odigrao četiri remija uz prošlonedeljni poraz od Selte, a pored toga je i ispao iz Kupa kralja, tako da 2024. godina nije započela dobro za zeleno-bele.

Dobra vest za domaćina je što se vraćaju pred svoje navijače na ''Benito Viljamarin'' na kojem ne znaju za poraz ove sezone (pet pobeda, četiri remija) i podrška njihovih pristalica će im biti preko potrebna da prekinu post.

Ono što je dosta čudno su napdački problemi Betisa koji je postigao samo 21 gol do sada, iako je Manuel Pelegrini poznat kao ofanzivni trener čije ekipe igraju na gol više.

Ipak, on se ove sezone pretplatio na remije i čak deset puta je igrao nerešeno u La ligi do sada, najviše od svih timova u ligi.

Na noge mu dolazi pokrajinski rival Granada koja je u prošlom kolu došla do svoje druge ovosezonske pobede savladavši ekipu Kadiza sa 2:0.

Taj trijumf je malo podigao atmosferu u redovima kojima neće biti lako da se izvuku iz zone ispadanja jer imaju pet bodova manje od Selte koja je prva ekipa iznad crte što je veliki zaostatk s obzirom da su gosti sakupili 11 poena u dosadašnjem toku prvenstva.

Ovi timovi su se susreli krajem septembra i tada su odigrali nerešeno, 1:1.

U redovima domaćina neće biti Vilijama Karvalja, Bartre, Ezalzulija, Mirande, Rijada, Rodrigeza i Sabalija.

Kod Granade je dosta bolja zdravstvena situacija i jedini koji će izostati je suspendovani Sančez.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije