BOLTON JE ZATVORIO SVE PRILAZE SVOM GOLU: ''Lutalice'' nisu primile gol na poslednja četiri susreta!

V.M.

10. 01. 2024. u 11:35

U osmini finala EFL trofeja Akrington će ugostiti branioca trofeja Bolton (20.30).

БОЛТОН ЈЕ ЗАТВОРИО СВЕ ПРИЛАЗЕ СВОМ ГОЛУ: Луталице нису примиле гол на последња четири сусрета!

Foto: Profimedia

Gosti igraju odličnu tokom čitave sezone, a posebno u poslednje vreme i na minulih pet mečeva su ostvarili četiri pobede uz remi sa Lutonom u trećem kolu FA kupa (0:0).

Ono što je dodatno impresivno je da Bolton na poslednja četiri meča nije primio nijedan gol i u potpunosti je zatvorio sve prilaze svom golu.

Popularne ''lutalice'' ističu ozbiljnu kandidaturu za povratak u Čempionšip jer su trenutno drugi na tabeli Lige jedan i zaostaju dva boda za vodećim Portsmutom koji je odigrao dva meča više od njih.

Što se tiče samog EFL trofeja, Bolton je prošle godine u finalu bio bolji od Plimuta sa 4:0, a ove sezone je odbranu trofeja započeo trijumfom nad Port vejlom (2:0).

Danas će za rivala imati Akrington koji se takmiči u Ligi dva, nakon 26 odigranih kola sakupio je 38 bodova i zauzima desetu poziciju na tabeli.

Ono što je glavna odlika domaćina su odlične igre kod kuće, a o tome najbolji svedoči podatak da su ''crveni'' slavili na poslednja tri duela pred svojim navijačima.

Akrington je u prvom kolu EFL trofeja igrao sa Linkolnom i u dramatičnom stilu je odneo pobedu, pogotkom Longelo-Mbulea u 93. minutu.

Interesantno je da su ovi timovi i prošle godine ukrstili koplja u EFL trofeju, samo su tada igrali u polufinalu i Bolton je slavio sa 2:0.

Verujemo u novi trijumf ''lutalica''.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)