ŠOK-TERAPIJA ODRADILA SVOJE: Bešiktaš prekinuo post, a sada bi da uđe u pobedničku seriju

V.M.

05. 01. 2024. u 09:20

U okviru 19. kola turskog prvenstva, ''crno-beli'' iz Istanbula će dočekati Kasimpašu (18.00).

ШОК-ТЕРАПИЈА ОДРАДИЛА СВОЈЕ: Бешикташ прекинуо пост, а сада би да уђе у победничку серију

Foto Profimedia

Bešiktaš se krajem 2023. godine odlučio za rokadu na klupi nakon dosta slabih rezultata u prvom delu sezone. Riza Čalimbaj je smenjen, ali nije pronađeno dugoročno rešenje pa ekipu trenutno vodi Serdar Topraktepe koji je slavio na svom debiju protiv Hatajspora.

''Crno-beli'' su rutinski slavili na tom duelu, zasluženo poveli preko Kiličoja, a početkom drugog dela je Kuli povisio na 2:0, da bi konačnih 2:1 postavio Hodžić u 80. minutu.

Domaćin se sada nada da će moći da uđe u pobedničku seriju, a ako danas upišu novu pobedu, imaju priliku da skoče sa petog na treće mesto na tabeli i zauzmu mesto koje vodi u Evropu iduće sezone.

Za rivala će večeras imati Kasimpašu koja igra po principu ''toplo-hladno'', a najbolje o tome svedoči činjenica da su u dosadašnjem toku prvenstva upisali po šest pobeda i poraza uz šest remija.

''Apači'' su na svoja poslednja dva meča igrali nerešeno, prvo sa Antalijom (0:0), a zatim i sa Rizesporom (2:2).

Što su tiče skorijeg istorijata međusobnih duela, ovi timovi su potpuno izjednačeni. Na minulih pet obračuna oba tima imaju po dve pobede, a viđena je i podela bodova.

Verujemo da će ''crno-beli'' barem ostati neporažen na ovom meču, a očekujemo i goleadu jer Kasimpaša igra utakmice sa dosta pogodaka.

NAŠ TIP: 1X&2+ (kvota 1,40)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)