BRANILAC TITULE JE UHVATIO ZALET: Ne sme kiksirati kako bi održao korak za liderom

V.M.

31. 12. 2023. u 09:21

BIVŠI klub Baraka Bahara, Makabi Haifa će pokušati da upiše petu uzastopnu pobedu kada bude gostovao Hapoelu iz Tel Aviva u okviru 13. kola izraelskog prvenstva (19:30).

БРАНИЛАЦ ТИТУЛЕ ЈЕ УХВАТИО ЗАЛЕТ: Не сме киксирати како би одржао корак за лидером

Foto: Profimedia

Gosti su trostruki uzastopni prvaci Izraela, ali letos su ostali bez arhitekte tog uspeha Baraka Bahara koji se nije lepo proveo u Crvenoj zvezdi, a njegovo mesto zauzeo je bivši trener omladinaca Mesaj Dago.

Menadžeru poreklom iz Etiopije je trebalo vremena da implementira svoj stil fudbala u ekipu, ali od kada je to učinio Makabi je nanizao četiri vezane pobede i popeo se na drugo mesto na tabeli.

Niz je započeo protiv gradskog rivala Hapoela Haife, a nakon toga je redom bio bolji od Ašdoda, Hapoel Hadere i Makabi Bnei Raine.

''Zeleni'' zaostaju šest bodova za prvoplasiranim Makabijem iz Tel Aviva i moraju da nastave da pobeđuju kako bi izvršili pritisak na lidera koji igra gotovo perfektno ove sezone.

Što se tiče Hapoel Tel Aviva, on pruža dobre partije tokom decembra i sa deset osvojenih poena iz poslednjdih pet mečeva izbio je na šesto mesto na tabeli.

Bio je u seriji od tri vezana trijumfa sve do prošlog kola u kojem je poražen imenjaka iz Jerusalima (1:2).

Što se tiče međusobnih duela, Makabi je u velikoj prednosti jer je ostvario deset uzastopnih pobeda protiv večerašnjeg rivala, a mi verujemo da će doći i do 11.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,45)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić