ATLETIKO HVATA PRIKLJUČAK ZA VODEĆIMA: ''Jorgandžije'' moraju da slave ako žele da se bore za titulu

V.M.

19. 12. 2023. u 10:30

U 18. kolu španske Primere, Atletiko Madrid će dočekati Hetafe na ''Vanda Metropolitanu'' (21.30).

АТЛЕТИКО ХВАТА ПРИКЉУЧАК ЗА ВОДЕЋИМА: Јорганџије морају да славе ако желе да се боре за титулу

Foto Profimedia

Madriđani se nalaze u blagom padu forme, poraženi su na dva od poslednja tri ligaška duela. Za vikend su potpuno nadigrani od Atletik Bilbaa (0:2) i ako žele da se ozbiljno bore za titulu, nemaju prava na grešku jer im vodeća Đirona beži deset bodova.

Dobra vest za Čola Simeonea je da se njegova ekipa sada vraća na ''Vanda Metropolitano'' na kojem je vezala 17 uzastopnih ligaških pobeda. Od tih 17, osam je došlo ove sezone i Madriđani imaju najbolji domaći teren u čitavoj La ligi.

Zanimljivo je da je Hetafe upravo poslednja ekipa koja je odnela bod na gostovanju Atletiku u februaru ove godine, ali ''jorgandžije'' bi trebale biti sigurne da mogu do čitavog plena jer su pre toga 11 puta zaredom pobeđivali večerašnjeg rivala pred svojim navijačima.

Hetafe dolazi sa velikim samopouzdanjem u prestonicu i nalazi se u sjajnoj seriji od tri vezane pobede. Poslednja žrtva bila mu je Sevilja koju je rutinski savladao za vikend sa 3:0.

Gosti su se zbog tih trijumfa popeli na osmo mesto i nalaze se nadomak mesta koja vode u Evropu iduće godine.

Ipak, većinu svojih bodova ''tamnoplavi'' su osvojili kod kuće, dok na strani igraju dosta slabije i ostvarili su samo jednu pobedu na gostovanjima ove sezone.

Nema bitnijih izostanaka na večerašnjem duelu, tako da će oba trenera moći da izvedu najjače sastave.

NAŠ TIP: 1&0-3 (kvota 2,10)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave