MAJSTORI ZA REMIJE: ''Petlići'' su čak devet puta delili bodove ove sezone

V.M.

15. 12. 2023. u 12:47

NA otvaranju 17. kola Serije B, Specija će ugostiti Bari na stadionu ''Alberto Piko'' (20.30).

МАЈСТОРИ ЗА РЕМИЈЕ: Петлићи су чак девет пута делили бодове ове сезоне

Foto: Profimedia

Specija je prošle sezone igrala u Seriji A, ispala je u plej-autu od Verone i od tada kao da ne može da se oporavi i tone sve dublje. 

Nakon katastrofalne serije od devet vezanih utakmica bez trijumfa, konačno je osetila slast pobede kada je proteklog vikenda savladala Askoli sa 2:1.

Iako je prekinuo post, domaćin se i dalje nalazi u zoni ispadanja na 18. mestu sa četiri poena zaostatka u odnosu na Ređanu koja je prvi tim iznad crte.

Sa druge strane terena biće majstori za remije, fudbaleri Barija koji su ove sezone već devet puta delili bodove, ubedljivo najviše od svih timova u ligi.

Pored tih nerešenih ishoda, ''petlići'' su ostvarili četiri pobede uz tri poraza što im je trenutno dovoljno za deveto mesto na tabeli.

To znači da se nalaze tik izvan grupe ekipa koje se nalaze na mestima koje vode u plej-ofu, a najbliži im je Palermo koji je sakupio četiri boda više od njih.

Iako su se poslednji put sastali 2018. godine, istorijat međusobnih duela ovih timova nalaže da će biti malo pogodaka jer je igra 0-2 gola dolazila na minulih pet susreta ovih ekipa.

Kako oba tima nisu u golgeterski potentnoj formi ove sezone, verujemo da će to večeras ponovo biti slučaj na stadionu ''Alberto Pikoli''.

NAŠ TIP: UG 0-2 (kvota 1,63)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)