HAJDUK ČUVA PRVO MESTO: ''Bili'' jure osmi uzastopni trijumf u svim takmičenjima

V.M.

08. 12. 2023. u 09:17

U 18. kolu hrvatskog prvenstva na ''Stadionu u Kranjčevićevoj ulici'' Lokomotiva Zagreb će dočekati Hajduk Split (17:30).

ХАЈДУК ЧУВА ПРВО МЕСТО: Били јуре осми узастопни тријумф у свим такмичењима

Foto Profimedia

San o tituli se nastavlja i iz kola u kolo postaje sve veća realnost. Nakon 17 odigranih utakmica Hajudk je prvi na tabeli sa sedam poena prednosti u odnosu na drugoplasiranu Rijeku, mada vredi napomenuti da mu je najveći konkurent Dinamo koji zauzima treće mesto ali je odigrao dva meča manje od ''bilih'' koji mu beže devet bodova.

Četa Ivana Leka je uhvatila opasan zalet i melje sve pred sobom, a poslednja u nizu koji je to osetila na svojoj koži bila je Gorica proteklog vikenda. Splićani su brzo poveli na tom meču pogotkom Dajakua, a trijumf su u drugom poluvremenu potvrdili Zaper i Sahiti.

Hajduku je to bio sedmi uzastopni trijumf, a vredi istaći da su gosti za vreme tog pobedničkog niza samo jedanput vadili loptu iz svoje mreže što je i više nego impresivno.

Ta čvrsta odbrana ''bilih'' je upravo osovina njihovog pohoda na titulu i primili su samo devet golova ove sezone, dok se za stvari u napadu ''brine'' Marko Livaja koji je najbolji strelac lige sa sedam postignutih pogodaka.

Što se tiče Lokomotive, ona je ostvarila samo tri pobede do sada, ali je odigrala čak osam remija i zauzima šestu poziciju na tabeli.

Domaćini ne očekuju ovaj meč u dobrom ritmu jer su poslednji ligaški trijumf ostvarili još početkom oktobra, što znači da više od dva meseca ne znaju za pobedu u ligi.

Ono što je zanimljivo za Lokomotivu je da je postigla isto golova koliko ih je i primila, po 18.

Ovi timovi su se susreli u devetom kolu i tada je Hajduk u svom stilu slavio sa 1:0, a mi verujemo da će ''bili'' danas doći do osmog uzastopnog trijumfa u svim takmičenjima.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)