FORTUNA DELI "PETARDE" ŠAKOM I KAPOM: Drugoligaški derbi u osmini finala nemačkog kupa

O. M.

05. 12. 2023. u 09:37

MAGDEBURG dočekuje ekipu Dizeldorfa u jednom od derbija osmine finala nemačkog nacionalnog DFB Kupa. Utakmica se igra od 18 časova na "MDCC Areni".

ФОРТУНА ДЕЛИ ПЕТАРДЕ ШАКОМ И КАПОМ: Друголигашки дерби у осмини финала немачког купа

Foto Profimedia

Magdeburg ima lošu sezonu u Cvajti. Oni su 12. u drugom razredu nemačkog fudbala sa 19 bodova i udaljeni su samo tri boda od plej-auta. Nadu da stvari idu na bolje donose dve vezane pobede, protiv Osnabrika i Kajzerslauterna. Na tim utakmicama postigli su šest golova i primili samo jedan.

 U poslednjih sedam utakmica u svim takmičenjima imaju tri pobede i četiri poraza. Pet od tih sedam utakmica došla je igra GG&3+. Samo dve ekipe u Cvajti imaju više utakmica u kojima su oba tima dala gol, a pri tome je Magdeburg na 15 odigranih utakmica dva puta sačuvao mrežu i dva puta nije uspeo da postigne gol.

S druge strane, Dizeldorf za sada dobro gura. Trenurno je četvrti na tabeli Cvajte sa bodom manje od mesta koje vodi u baraž a dva boda manje od direktne promocije u prvu Bundesligu.

Dizeldorf je postigao deset golova na poslednje dve utakmice, u pobedama nad Nirnbergom 5:0 i Šalkeom 5:3. I na njihovim utakmicama često dolazi "oba tima daju gol", bilo je tako na šest od sedam poslednjih utakmica.

Fortuna je izgubila samo dve utakmice u gostima ove sezone a najefikasnija je ekipa Cvajte.

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 1,82)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIJE LETOVALIŠTE NEGO RAJ NA ZEMLJI! Odlično je za porodicu, a za decu je smeštaj gratis