ROMA SE BORI ZA PRVO MESTO: ''Vučici'' neće biti lako protiv razigranih Švajcaraca

V.M.

30. 11. 2023. u 09:12 >> 09:12

U okviru petog kola grupe ''G'' Lige Evrope, Servet će ugostiti Romu (21.00).

РОМА СЕ БОРИ ЗА ПРВО МЕСТО: Вучици неће бити лако против разиграних Швајцараца

Foto Profimedia

''Vučica'' je imala impresivan početak takmičenje ostvarivši tri vezane pobede, ali tom nizu je došao kraj jer je u prošlom kolu poražena od Slavije u Pragu (0:2). To je bilo jedno od lošijih izdanje Rome ove sezone, a Žoze Morinjo je bio vidno nezadovoljan nakom meča i ozbiljno je kritikovao svoje igrače.

Tim porazom gosti su pali na drugo mesto grupe ''G'' jer imaju lošiju gol-razliku od vodeće Slavije i ova dva tima će voditi veliku bitku za prvu poziciju koja garantuje dikretan plasman u osminu finala.

Po povratku sa reprezentativne pauze Rimljani su upisali tri boda protiv Udinezea (3:1), a do pobede ih je nosio sjajni Dibala koji je upisao po gol i asistenciju.

Roma polako nadoknađuje veoma loš start u Seriji A i trenutno zauzima peto mesto na tabeli sa tri boda zaostatka u odnosu na četvrtoplasirani Napoli.

Sa druge strane, švajcarski predstavnik vodi borbu za treće mesto koje garantuje igranje u Ligi konferencija na proleće. Servet je treći u grupi sa četiri osvojena boda, što je tri više od poslednjeplasiranog Šerifa.

Upravo je protiv Moldavaca osvojio jedine bodove jer ih je savladao u Ženevi (2:1), dok su u Tiraspolju podelili plen (1:1).

Generalno gledano domaćin se nalazi u fanatastičnoj formi, ne zna za poraz na poslednjih devet utakmica u svim takmičenjima, a za vreme tog impresivnog niza je ostvario čak osam pobeda i odigrao samo jedan nerešen meč.

Na prvom duelu večerašnjih rivala Roma je slavila sa 4:0, a mi verujemo da će to i večeras biti slučaj, doduše ne toliko uverljivo kao na ''Olimpiku''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu