PSV BEZ GREŠKE U HOLANDIJI: Seviljina "precrtana" prošlogodišnja sezona

O. M.

29. 11. 2023. u 09:43

U okviru petog kola grupne faze Lige šampiona Sevilja u sredu od 18 časova i 45 minuta na stadionu "Ramon Sančez Pishuan" dočekuje PSV Ajndhoven.

ПСВ БЕЗ ГРЕШКЕ У ХОЛАНДИЈИ: Севиљина прецртана прошлогодишња сезона

Foto Profimedia

Slično prošloj sezoni, Sevilja je i ovu počela tavorenjem u donjem delu tabele španske  La lige, dok se, opet kao i lane, u Ligi šampiona bori za treću poziciju koja vodi u nokaut fazu Lige Evrope.

Trenutno su "rohiblankosi" 15. na tabeli domaćeg šampionata sa 12 bodova iz 13 kola, dok su u grupi Lige šampiona "fenjeraši" sa samo dva osvojena boda i to iz prva dva kola. 

Zaostatak za prvim Arsenalom je nenadoknadiv, osim u domenu teorije, dok današnji rival i francuski Lens imaju dostižna tri boda prednosti.

Današnjom pobedom Sevilja bi se bodovno izjednačila sa Holanđanima i što je važnije stekla prednost u međusobnom skoru, ali problem izabranika Dijega Alonsa je u tome što su oni ostvarili samo jednu pobedu u poslednjih 11 zvaničnih utakmica, a i nju su postigli protiv niželigaša Kintanar de ordena u Kupu Kralja, pre gotovo mesec dana. U ovaj meč ulaze posle poraza 2:1 od Real Sosijedada.

S druge strane, PSV blista ove sezone. Doživeli su samo jedan poraz, u Ligi šampiona od Arsenala i odigrali još dva nerešena meča, protiv Sevilje i Lensa u najjačem klupskom takmičenju Evrope.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)