DA LI JE OVO TA GODINA? Hamburg sanja povratak u Bundesligu

V.M.

24. 11. 2023. u 14:08 >> 14:08

U okviru 14. kola nemačke Bundeslige, Hamburg će dočekati Braunšvajg na ''Folksparkstadionu'' (18:30).

ДА ЛИ ЈЕ ОВО ТА ГОДИНА? Хамбург сања повратак у Бундеслигу

Foto: Profimedia

Nemački velikan je po prvi put u svojoj istoriji ispao iz Bundeslige u sezoni 2017/18 i od tada se nije vratio u nju, iako je više puta bio u izglednim situacijama da to učini, ali je na neverovatne načine ostajao u drugom rangu.

Izgleda da će ponovo voditi bitku za sam vrh tabele jer je trenutno drugi, a navijači se nadaju da je ovo ta sezona u kojoj će konačno obezbediti promociju.

Kao i uvek, podrška na ''Folksparkstadionu'' je na visokom nivou i fudbaleri Hamburga su se odužili svojim fanovima za to perfektnim skorom na svom terenu, 18 poena iz šest utakmica.

Nekadašnji prvak Evrope igra utakmice sa velikim brojem pogodaka, ima najbolji napad lige sa 26 postignutih golova, a uz njih je 17 puta vadio loptu iz svoje mreže.

Što se tiče Braunšvajga, on je do prošlog kola bio zacementiran na dno tabele, ali je pobedom nad Osnabrukom (3:2) utekao sa samog dna, ipak i dalje se nalazi u zoni ispadanja i ima pet bodova manje od Karlsruea koji je prvi tim iznad crte.

Četa Marka Ficnera nema mnogo čemu da se nada na večerašnjem duelu jer je na šest ovosezonskih gostovanja doživela šest poraza i ima najgori skor na strani u čitavoj Cvajti.

Zbog svega navedenog, verujemo da je kec fiks dana.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori