SRPSKA KOLONIJA ZNATNO PODIGLA NIVO IGRE: ''Bikovi'' su neporaženi na poslednje tri utakmice

Novosti online

27. 11. 2023. u 19:46 >> 19:46

U poslednjoj utakmici 13. kola Serije A, Bolonja će ugostiti Torino (20.45).

СРПСКА КОЛОНИЈА ЗНАТНО ПОДИГЛА НИВО ИГРЕ: Бикови су непоражени на последње три утакмице

FOTO: Profimedia

Impresivnoj seriji Bolonje, koja nije doživela poraz još od avgusta, došao je kraj jer je pred reprezentativnu pauzu doživela prvi ''neuspeh'' kada ju je savladala Fiorentina sa 2:1.

Taj niz su započeli u drugom kolu, što znači da su deset ligaških utakmica bili bez poraza. Ipak, za vreme te serije su ostvarili ''samo'' četiri pobede uz čak šest odigranih remija.

Domaćin večeras želi da se vrati na pobednički put pred svojim navijačima i ima razloga za optimizam jer je ove sezone na stadionu ''Renato Dal'Ara'' sakupio 13 od mogućih 18 poena.

Upravo ta dobra forma kod kuće drži ''crveno-plave'' u gornjem delu tabele i trenutno zauzimaju osmu poziciju, a ako bi slavili, mogli bi se probiti čak na šesto mesto.

Sa druge strane, Torino polako hvata zalet nakon nešto slabijeg otvaranja sezone. Na poslednje tri utakmice je ostvario dve pobede (Leće, Sasuolo) uz remi (Monca) i zahvaljujući tome se popeo na 12. poziciju, a ako danas slavi, može čak zauzeti mesto u gornjem domu Serije A.

Glavni problem ''bikovima'' je realizacija, postigli su samo deset golova do sada, ali i to su počeli da popravljaju u poslednje vreme, zatresli su mrežu na svakom od poslednja tri meča i želeće da nastave u istom ritmu nakon reprezentativne pauze.

U redovima gostiju se nalaze čak tri srpska reprezentativca. Najviše šansi dobija prvi golman Vanja Milinković Savić, a uz njega su tu Nemanja Radonjić koji je postigao tri gola do sada i najbolji je strelac ekipe u Seriji A, kao i Ivan Ilić koji je propustio nekoliko mečeva zbog povrede, ali protiv Monce je dobio šansu od prvog minuta i odužio se pogotokom.

Što se tiče izostanaka, kod domaćina neće biti Karlsona, Sumaroa i jednog od najboljih igrača ekipe Orsolinija, dok će kod Torina sigurno izostati Shurs i Samjuel Riči, a pod upitnikom su Lineti i Điđi.

Verujemo da su ova dva tima približna po kvalitetu i očekujemo da podele plen na ''Renato Dal'Ari''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X (kvota 3,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu