DUEL BIVŠIH PRVOLIGAŠA: Espanjolu domaći teren ne donosi prednost ove sezone

O. M.

18. 11. 2023. u 13:03

ESPANjOL dočekuje Elče u 16. kolu španske La lige 2, popularne Segunde.

ДУЕЛ БИВШИХ ПРВОЛИГАША: Еспањолу домаћи терен не доноси предност ове сезоне

EPA-EFE/ANDREU DALMAU

Utakmica se igra na stadionu "Kornela-El Prat" u širem području Barselone, od 21 čas.

Ove dve ekipe su prošle sezone ispalde iz La lige, ali su sa različitim ambicijama ušle u takmičenje. Espanjol se nadao ekspresnom povratku u elitu, ali stvari od početka sezone nisu baš krenule u tom pravcu.

Espanjol je trenutno šesti na tabeli sa 25 bodova a već četiri utakmice ne zna za pobedu. To je deset bodova manje od lidera Leganjesa koji je doduše već odigrao svoju utakmicu ovog kola i podelio bodove u derbiju sa drugoplasiranim Valjadolidom.

U prošlom kolu espanjol je odigrao nerešeno sa Hueskom koja je u zoni ispadanja. 

S druge strane, navijači elčea nisu polagali mnogo nade u ovoj sezoni, ali njihovi ljubimci su serijom od sedam utakmcia bez poraza stigli na samo dva boda zaostatka za današnjim rivalom koji je na poziciji koja vodi u baraž. 

Ako se gleda trenutna forma blagu presnost imaju gosti, ali ukupan kvalitet je na strani domaćina kome ove sezone igranje pred svojim navijačima i nije donosilo prednost. 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije