U OVOJ GRUPI SVE JE POZNATO: Austrija gostuje na Baltiku

O. M.

16. 11. 2023. u 12:44

ESTONIJA dočekuje Austriju u prvoj utakmici devetog kola grupe F kvalifikacija za EURO. Meč se igra na stadionu Lilekula u Talinu od 18 časova.

У ОВОЈ ГРУПИ СВЕ ЈЕ ПОЗНАТО: Аустрија гостује на Балтику

FOTO: Profimedia

Već je gotovo sve rešeno u ovoj grupi kad je reč o putnicima u Nemačku. Zna se da će to biti Belgija i Austrija, a jedina nepoznanica je ko će s koje pozicije u žreb. Ako ostane sve ovako, Belgija će u prvi šešir, a Austrija kao najbolja drugosplasirana reprezentacija u drugi.

Zato je Austriji pobeda u ovoj utakmici važna jer mogu da se nadaju kiksu Belgije u poslednjem kolu protiv Azerbejdžana i da će im 19 bodova biti dovoljno da budu među pet najuspešnijih pobednika grupa.

S druge strane, Estonija će grupu završiti na jednom od dva poslednja mesta, ali može na mala vrata u baraž, kao najbolja ekipa iz D divizije Lige nacija.

Naravno, teško je očekivati da u tom baražu može da učini nešto reprezentacija koja ne zna za pobedu već osam utakmica, a u poslednjem susretu je jedva odigrala 1:1 sa Tajlandom koga je, primera radi, samo pet dana pre toga Gruzija "razvalila" sa 8:0.

S druge strane, Austrija je posle katastrofalnog učinka u ligi nacija imala impresivan povratak u kvalifikacijama za EURO i pripremnim utakmicama za ovo takmičenje, sa samo jednim porazom u deset mečeva i to protiv Belgije kada je malo nedostajalo da stigne 0:3 i izbegne poraz i u tom duelu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2&2+ (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu