LEVERKUZEN IMA NAJBOLJI START SEZONE U EVROPI: ''Farmceuti'' postižu tri gola po meču u Bundesligi!

V.M.

12. 11. 2023. u 09:45

NAKON jučerašnjeg trijumfa Bajern je preuzeo prvo mesto, ali Leverkuzen ima priliku da se vrati na čelo Bundeslige danas od 15:30 kada dočekuje raštimovani Union Berlin.

ЛЕВЕРКУЗЕН ИМА НАЈБОЉИ СТАРТ СЕЗОНЕ У ЕВРОПИ: Фармцеути постижу три гола по мечу у Бундеслиги!

Foto: Profimedia

Nijedan tim u Evropi nema silovit start sezone kao Bajer koji je neporažen na 16 odigranih utakmica za vreme kojih je ostvario impresvinih 15 pobeda uz samo jedan remi.

Proktelog vikenda su nakon preokreta savladali ekipu Hofenhajma (3:2), dok su preko nedelje potvrdili dominaciju u Ligi Evropi pobedivši Karabag sa 1:0, ali menadžer Ćabi Alonso je izjavio da je njegova četa imala sreće na tom duelu pošto je jedini gol postignut u sudijskoj nadoknadi sa bele tačke.

Upravo je Baskijac arhitekta sjajnih nastupa domaćina koji igra fanatastično od kada ga je preuzeo sredinom prošle sezone.

Leverkuzen je perfektan pred svojim navijačima, na sedam mečeva kod kuće u svim takmičenjima je ostvario isto toliko pobeda, a usput je tresao mrežu protivnika čak 26 puta.

U Bundesligi je na deset odigranih utakmica postigao 30 golova i da nema neprikosnovenog Bajerna (42 potogka), bio bi najbolji napad lige.

Sa druge strane, Union Berlin je konačno prekinuo katastrofalan niz od 12 vezanih poraza u svim takmičenjima kada je sredinom nedelje uspeo da se vrati iz zaostatka protiv Napolija i osvoji prvi bod u Ligi šampiona ove sezone (1:1).

Ipak, atomsfera u redovima gosta je i dalje na jako niskom nivou pošto su u Bundesligi poraženi na poslednjih osam utakmica zahvaljujući čemu su pali u zonu ispadanja i trenutno zauzimaju 17. mesto na tabeli sa samo šest poena na svom saldu.

Verujemo u novi rutinski trijumf Bajera.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2+ (kvota 1,57)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024