LJAJIĆ, ŠĆEPOVIĆ I SUMA NISU MOGLI PROTIV ''SVOJIH'': Novi Pazar pohod ka Evropi nastavlja u Nišu

V.M.

10. 11. 2023. u 09:15

PRVU utakmicu 15. kola Superlige Srbije odigraće Radnički i Novi Pazar. Meč se igra u Nišu na ''Čairu'' sa početkom u 17 časova.

ЉАЈИЋ, ШЋЕПОВИЋ И СУМА НИСУ МОГЛИ ПРОТИВ СВОЈИХ: Нови Пазар поход ка Европи наставља у Нишу

FK Novi Pazar

Nakon što je podigao formu i osvojio sedam bodova na tri vezane utakmice, Novi Pazar je u prošlom kolu na svom terenu poražen od strane Partizana (0:1).

Jedini pogodak na meču postigao je Severina u drugom minutu, a nakon toga je viđen veliki broj šansi, ali moćni trio koji je letos pojačao Pazarce, Ljajić-Šćepović-Suma nije uspeo da pronađe put do mreže protiv svog bivšeg tima.

Gostima je ove sezone cilj plasman u Evropu i forma pre Partizana je pokazala da će biti jedni od glavnih konkurenata za to, trenunto su osmi na tabeli, ali imaju samo dva boda manje od četvrtoplasirane Vojvodine koju mogu preteći pobedom na današnjem duelu.

Sa druge strane, nakon slabog otvaranja sezone Radnički iz Niša je podigao nivo igre i ne zna za poraz na poslednje četiri utakmice. Doduše na njima je ostvario samo jednu pobedu i odigrao čak tri remija.

Poslednji u nizu bio je protiv Voždovca na ''Krovu'', 1:1.

Tim nizom dobrih rezultata Nišlije su izgbegle pad na samo dno tabele i sada imaju četiri boda više od poslednjplasiranog Radnika.

Možemo očekivati dosta tvrd meč pošto je na poslednjih pet mečeva domaćina samo jednom palo tri ili više gola, u trijumfu nad Mladosti iz Lučana (2:1).

Zanimljivo je da Novi Pazar nema nijednu pobedu u gostima ove sezone, ali mi verujemo da su kvalitetnija ekipa od Radničkog i očekujemo da odnesu bar bod sa ''Čaira''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,89)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)