LUKA JOVIĆ POČINJE SA KLUPE? Lazar Samardžić opipava travu San Sira gde bi uskoro mogao da se preseli

O. M.

04. 11. 2023. u 14:49 >> 14:49

MILAN dočekuje Udineze u jednoj od tri subotnje utakmice 11. kola italijanske Serije A. Utakmica se igra na stadionu San Siro od 20 časova i 45 minuta.

ЛУКА ЈОВИЋ ПОЧИЊЕ СА КЛУПЕ? Лазар Самарџић опипава траву Сан Сира где би ускоро могао да се пресели

FOTO: EPA

"Rosoneri" su posle odličnog starta sezone pokvarili utisak u poslednje vreme. Imaju tri vezane utakmice bez pobede i samo jedan tijumf na poslednjih pet utakmica. Istina, raspored im nije išao na ruku jer su se sastali sa Juventusom i Napolijem u nacionalnom prvenstvu, a sa Borusijom iz Dortmunda i Pariz Sen Žermenom u Ligi šampiona. Nijednu od tih utakmica nisu pobedili, a jedino su u ovom periodu opravdali ulogu favorita protiv Đenove, mada je i taj konačni trijumf stigao mnogo teže nego što se očekivalo, golom Kristijana Pulišića u 87. minutu za mršavih 1:0.

Protiv Napolija, u prošlom kolu, prokockali su izabranici Stefana Pijolija 2:0 prednost na poluvremenu. Olivije Žiru je sa dva brza gola doveo Milaneze u vođstvo, a poravnanje šampionu doneli su u drugom delu igre Mateo Politano i Đakomo Raspadori. Žiru je igru napustio u 81. minutu, kada su njega i Rafaela Leaa zamenili Okafor i srpski internacionalac Luka Jović, ali Milan ni sa njima dvojicom nije uspeo da stigne do nove prednosti, iako su Napolitanci poslednjih pet minuta imali igrača manje zbog isključenja Natana.

Udineze nema pobedu posle deset prvih kola Serije A, ali je i pored toga izvan zone ispadanja. Razlog je čak sedam nerešenih rezultata koje su "zebre" ostvarile u dosadašnjem toku takmičenja. Ipak, jasno je da ih čeka grčevita borba za opstanak, a društvo koje će se boriti za goli život je već iskristalisano - tu su još Empoli, Kaljari, Verona i Salernitana. Najbliži ovoj družini trenutno su Sasuolo i Đenova, ali je već jasno da su te dve ekipe znatno bolje od pet pomenutih. Doduše, posle furioznog starta Lećea čini se da je i ekipa iz Apulje krenula strmoglavo prema donjem delu tabele.

Udineze je u sredu uveče igrao sa Kaljarijem kod kuće u Kupu Italije i izgubio je utakmicu sa 2:1, ali tek posle produžetka pa se može reći da su specijalisti za "ikseve" ali malo je verovatno da će uspeti da izvuku remi u "prestonici mode" jer su jednostavno bar za klasu lošiji tim od Milana.

Prošle godine na San Siru je bilo 4:2 za "rosonere" ali je Udineze pokazao zube na svom Friuliju i pobedio sa 3:1.

Luka Jović će predstojeći meč verovatno početi sa klupe dok je u prvih 11 Udinezea najavljen Lazar Samardžić. Dobra igra protiv Milana verovatno bi mu širom otvorila vrata transferu u Inter, o kome se ponovo šuška na "čizmi" nakon letošnjih propalih pregovora.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&2-4 (kvota 1,58)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)