IPSVIČ VEĆ ELIMINISAO JEDNOG PREMIJERLIGAŠA: Fulam se redovno gosti na Portman roudu

O. M.

01. 11. 2023. u 11:44

U osmini finala EFL kupa Ipsvič će dočekati Fulam. Utakmica je na programu u sredu od 20.45 na stadionu "Portman roud".

ИПСВИЧ ВЕЋ ЕЛИМИНИСАО ЈЕДНОГ ПРЕМИЈЕРЛИГАША: Фулам се редовно гости на Портман роуду

foto: profimedia

"Traktordžije" su u prethodnom kolu eliminisale Vulverhempton pobedivši ih sa 3:2 na istom ovom stadionu, dok su "kotidžersi" na svom terenu savladali Norič sa 2:1.

Posle pobede nad Vulvsima Ipsvič je u Čempionšipu zabeležio četiri pobede i jedan nerešen. Samo je Hadersfild ostao neporažen od traktordžija u poslednjih 11 utakmica koje je ova ekipa odigrala, mada tu može da se računa i Reding, koji su u drugom kolu Liga kupa eliminisali posle produžetaka.

Poslednji poraz, zapravo jedini u sezoni, Ipsvič je doživeo od Lidsa na svom terenu. Bilo je 4:3 za Jorkširce koji su pobedu osigurali sa tri gola između desetog i 19. minuta te utakmice u kojoj je Ipsvič bio bolji u svim statističkim kategorijama osim u broju golova.

U poslednjem kolu Čempionšipa pobedili su Plimut sa 3:2 posle preokreta. Hodočasnici su poveli sa 1:0, usledio je preokret na 3:1, a konačan rezultat postavljen je u zaustavnom vremenu. Ipsvič je drugi na tabeli sa pet bodova manje od Lestera koji ima i utakmicu više.

Fulam je trenutno 14. na tabeli Premijer lige sa 12 bodova, sedam više od Lutona koji je prvi ispod linije ispadanja.

Iako su na strani kotidžersa međusobni susreti jer su pobedili Ipsvič u pet poslednjih duela, uključujući i tri na Portman roudu u kojima nisu primili ni gol, to nije neki pokazatelj jer su se poslednji put sastali pre više od tri godine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&2+ (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave