KAKO BEZ NAJBOLJEG STRELCA BUNDESLIGE? ''Švabe'' u velikom problemu nakon povrede sjajnog centarfora

V.M.

28. 10. 2023. u 09:15

FUDBALERI Štutgarta dočekaće Hofenhajm u devetom kolu nemačke Bundeslige (15:30).

КАКО БЕЗ НАЈБОЉЕГ СТРЕЛЦА БУНДЕСЛИГЕ? Швабе у великом проблему након повреде сјајног центарфора

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin ima početak sezone iz snova, osvojio je impresivan 21 bod u uvodnih osam kola i da nema još boljeg Leverkuzena (22 poena) nalazio bi se na čelu tabele.

Velike zasluge za to idu sjajnom centaforu Serhu Girasiju koji je eksplodirao na startu kampanje i sa 14 postignutih golova je ne samo najbolji strelac Bundeslige, već svih ''liga petice''.

Ipak, ''švabe'' će sada morati da se snađu bez njega jer je Gvinejac doživeo povredu protiv Union Berlina zbog koje će odsustvovati nekoliko nedelja sa terena i biće zanimljivo videti kako će se četa Sebastijana Henesa snaći bez njega.

Štutgart je tresao mrežu protinvika čak 25 puta do sada i jedino je Bajern postigao više golova (26) u čitavoj ligi.

Goleade su redovna pojava kada igra i njegov današnji rival, Hofenhajm. Gosti imaju gol-razliku 17:14 u uvovdnih osam kola, što znači da na njihovim mečevima u proseku pada skoro četiri pogotka.

Zanimljivo je da ''plavci'' nisu odigrali nijedan remi ove sezone, ali su ostvarili pet pobeda što im je trenutno dovoljno za šesto mesto na tabeli.

Na poslednja četiri međusobna duela ovih rivala oba tima su postizala po gol, a mi verujemo da će se mreže i danas tresti na ''MHP areni''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)