NIKO KAO FENERBAHČE: Ludogorec 18. ovosezonska žrtva Tadića i drugova?

O. M.

26. 10. 2023. u 09:31

FENERBAHČE i Ludogorec sastaju se u trećem kolu grupe H Lige konferencija. Utakmica je na programu od 18 časova i 45 minuta na stadionu Šukru Saradžoglu u Istanbulu.

НИКО КАО ФЕНЕРБАХЧЕ: Лудогорец 18. овосезонска жртва Тадића и другова?

Alex Nicodim / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Fenerbahče igra fenomenalno ove sezone, a među najzaslužnijima za to su letošnja pojačanja Dušan Tadić i Edin Džeko. Fener je od početka sezone pobedio u svih 17 utakmica ove sezone, što je rekord kome nema ravnog u Evropi ove jeseni.

U prvom kolu Lige konferencija Fenerbahče je kod kuće savladao Partizanovog dželata Nordšeland sa 3:1, a u drugom je bio bolji od Trnave sa 2:1 u gostima. Pobeda u ovom meču bi im gotovo sigurno obezbedila plasman u drugu fazu, a ako u oba predstojeća duela sa bugarskim šampionom osvoje po tri boda, onda će verovatno osigurati i prvo mesto u grupi dva kola pre kraja, čime bi izbegli plej-of sa jednom trećeplasiranom ekipom iz Lige Evrope.

Fener je naravno prvi i u Turskoj gde doduše ima ozbiljnog pratioca u vidu šampiona Galatasaraja koji je na samo dva boda zaostatka. U prethodnom kolu izabranici Ismaila Kartala savladali su Hatajspor sa 4:2.

Ludogorec je u Ligu konferencija došao posle eliminacije iz Lige Evrope od strane Ajaksa. Loša sezona za bugarskog šampiona ogleda se i stanjem na tabeli nacionalnog šampionata gde su zeleni tek peti. Doduše, imaju dve utakmice manje i s obe pobede bi se bodovno izjednačili sa liderom Lokomotivom iz Plovdiva.

U Ligi konferencija igraju veoma konfuzno. Posle pobede od 4:0 nad Trnavom usledila je katastrofa 1:7 od Nordšelanda.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&3+ (kvota 1,75)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)