NAPOLI PRODUŽAVA AGONIJU UNION BERLINA: Ekipa iz prestonice doživela osam vezanih poraza u svim takmičenjima!

V.M.

24. 10. 2023. u 08:26

U okviru grupe ''C'' Lige šampiona, Union Berlin će na Olimpijskom stadionu dočekati Napoli (21:00).

НАПОЛИ ПРОДУЖАВА АГОНИЈУ УНИОН БЕРЛИНА: Екипа из престонице доживела осам везаних пораза у свим такмичењима!

Foto: EPA-EFE/ETTORE GRIFFONI

Domaćin ove sezone debituje u Ligi šampiona, ali u velikoj je opasnosti da već sada bude otpisan u borbi za nokaut fazu nakon srceparajućih poraza u uvodna dva kola.

Na otvaranju u Madridu poklekao je protiv Reala u sudijskoj nadoknadi (0:1), a nakon toga je pred svojim navijačima ispustio dva gola prednosti protiv Brage (2:3) i zauzima poslednje mesto u grupi ''C''.

Da stvar bude još gora, loše mu ide i u Bundesligi gde je posle trijumfa u prva dva kola nad Majncom i Darmštatom (po 4:1) doživeo neverovatnih šest vezanih poraza tako da se nalazi na razočaravajućem 15. mestu.

Union ne liči na onu ekipu koja je prošle godine bila najveći hit nemačkog prvenstva i ako ukoliko ubrzo ne pronađe način da prodrma ekipu, menadžer Urs Fišer bi uskoro mogao da postane bivši.

Što se tiče gosta, Napoli do sada ima polovičan učinak u Ligi šampiona. Prvo je savladao Bragu u gostima sa 2:1, da bi nakon toga doživeo poraz od Reala u Napulju (2:3). Trenutno je izjednačen po broju bodova sa portugalskim predstavnikom i sigurno je da bi trijumf na večerašnjem duelu bio veliki korak ka povratku u nokaut fazu gde su prošle godine dogurali do četvrtfinala (izbacio ih Milan).

Nakon par vezanih poraza sudbina trenera Rudija Garsije je bila pod velikim znakom pitanja za vreme reprezentatinve pauze, ali te priče su se barem na kratko umirile posle pobede Napolija za vikend protiv Verone (3:1).

Odbrana titule ne ide baš najbolje gostima koji su trenutno peti u Seriji A, ali zaostaju samo pet bodova za vodećim Interom i serijom dobrih rezultata bi mogli da se priključe samom vrhu tabele.

Ove sezone Napolitanci igraju utakmice sa velikim brojem pogodaka i o tome svedoči podatak da je na njihovih 12 utakmica u svim takmičenjima palo čak 38 golova, preko tri u proseku.

Vredi napomenuti da će večeras biti bez svog talimsmana Viktora Osimena, a uz njega će izostati i Zambo Anguisa.

Kod domaćina će odsustvovati Del, Juranović i Šafer, a neizvesni su nastupi Kaufmana, Rusiliona i Švolova.

Union Berlin bi morao da napadne tri boda ako želi da se bori za nokaut fazu, a trijumf bi Napolitance pogurao ka istoj tako da verujemo da će oba tima igrati na pobedu i očekujemo da bude golova.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&2+ (kvota 1,44)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)