BRAZIL JE ŠOKIRAO REMIJEM PROTIV VENECUELE: Protiv Bjelsinog Urugvaja "selesao" mora bolje

O. M.

17. 10. 2023. u 13:50

DERBI četvrtog kola Konmebol zone kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će se 2024. godine održati u SAD igra se u Montevideu gde domaći Urugvaj dočekuje selekciju Brazila.

БРАЗИЛ ЈЕ ШОКИРАО РЕМИЈЕМ ПРОТИВ ВЕНЕЦУЕЛЕ: Против Бјелсиног Уругваја селесао мора боље

FOTO: Tanjug/AP

Urugvaj je kvalifikacije otvorio pobedom protiv Čilea, ali je usledio post od dve utakmice. Najpre neočekivan poraz od Ekvadora (1:2) a zatim remi sa Kolumbijom (2:2). 

Sve tri njihove utakmice su GG&3+, pa Urugvaj ima drugi najbolji napad i drugu najgoru odbranu.

Oni su u nizu od tri pobede kod kuće u kvalifikacijama i pretrpeli su samo jedan poraz u poslednjih sedam utakmica kod kuće.

Brazil je kvalifikacije za Svetsko prvenstvo 2026 počeo sa sedam bodova iz tri prve utakmice. Pobedili su Boliviju i Peru pre nego što su u prethodnom kolu iznenađujuće remizirali sa Venecuelom koja u ovim kvlaifikacijama igra neprepoznatljivo dobro.

U kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo Brazil je već dugo neporažen, preciznije od 2015. godine kada su u kvalifikacijama za Rusiju 2018 poraženi u čileu sa 2:0. Bilo je to početkom oktobra 2015. godine, pre više od osam godina! Poslednje kvalifikacije su završili sa 14 pobeda i tri remija, "izvukli" su im se samo Argentina, Ekvador i Kolumbija.

Ta utakmcia protiv Argentine u Bvenos Ajresu završena je rezultatom 0:0 i to je bio poslednji put da Brazil nije postigao gol u kvalifikacionoj utakmici. Bilo je to u novembru 2021. godine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 2,47)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)