DANCI OSLUŠKUJU REZULTAT IZ HELSINKIJA: San Marino devet godina nije uzeo ni bod u kvalifikacijama

O. M.

17. 10. 2023. u 12:04

DANSKA gostuje San Marinu u osmom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine. Utakmica se igra u Seravaljeu od 20 časova i 45 minuta.

ДАНЦИ ОСЛУШКУЈУ РЕЗУЛТАТ ИЗ ХЕЛСИНКИЈА: Сан Марино девет година није узео ни бод у квалификацијама

FOTO: AP/Tanjug

Danska je druga u grupi sa istim brojem bodova kao i lider Slovenija (16) i tri kola pre kraja ima četiri boda više od Finske i Kazahstana koji večeras igraju međusobno, što znači da će jedna od te dve ekipe, ili u slučaju remija obe, posle ovog kola otpasti iz trke za direktan plasman. Naravno, u slučaju da Danska i Slovenija opravdaju uloge favorita protiv San Marina, odnosno Severne Irske. 

Teško je verovati da Danci mogu da kiksnu protiv ekipe koja je u istoriji odigrala 201 utakmicu a ostvarila jednu pobedu i osam remija za to vreme. San Marino nije u ovom ciklusu kvalifikacija uspeo da postigne ni gol, što ne čudi kada se zna da ova reprezentacija u proseku daje gol na svakih devet utakmica. 

Domaći su vezali 23 poraza u kvalifikacijama za evropska prvenstva, a poslednji put nisu izgubili pre nešto manje od devet godina kada su zadržali Estoniju na 0:0.

Danci bi već večeras mogli da overe vizu za Nemačku, ukoliko pobede, a Finska i Kazahstan odigraju nerešeno.  

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2-2&4+ (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)