VENECUELA ODNELA BOD IZ BRAZILA: Može li večeras do novog iznenađenja?

V.M.

17. 10. 2023. u 12:00

U četvrtom kolu južnoameričkih kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, Venecuela će dočekati Čile (23.00).

ВЕНЕЦУЕЛА ОДНЕЛА БОД ИЗ БРАЗИЛА: Може ли вечерас до новог изненађења?

Foto: AP

Domaćin je u prošlom kolu gostovao Brazilu, svi su očekivali katastrofu, ali na kraju su reprezentativci Venecuele uspeli da izbore bod preko Belja koji je u završnici meča ''poništio'' gol Gabrijela.

Venecuela je tim bodom nastavila veoma dobro otvaranje kvalifikacija jer je pre toga savladala Paragvaj nakon poraza od Kolumbije.

Izabranici Fernanda Batiste su trenutno šesti na tabeli i zauzimaju mesto koje bi ih po prvi put u istoriji odvelo na Svetsko prvenstvo.

Sa druge strane, Čile je takođe osvojio četiri boda u uvodna tri kola, ali se zbog više postignutih golova nalazi na petoj poziciji.

Na otvaranju je izgubio od Urugvaja (1:3), ipak posle toga je podigao formu i savladao Peru (2:0) uz remi sa Kolumbijom (0:0).

Gosti su propustili poslednja dva Svetska prvenstva i orni su da se vrate na veliku scenu, a mi mislimo da će veliki korak ka tome napraviti na večerašnjem susretu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave