UKRAJINA POD IMPERATIVOM POBEDE: Fenjeraš ne sme da predstavlja problem

V.M.

17. 10. 2023. u 10:30

UKRAJINCI moraju da jure tri boda protiv poslednjeplasirane Malte kako bi održali nade plasmana na Evropsko prvenstvo (20:45).

УКРАЈИНА ПОД ИМПЕРАТИВОМ ПОБЕДЕ: Фењераш не сме да представља проблем

FOTO: AP/Tanjug

Malta i ovog kvalifikacionog ciklusa ima ulogu fenjeraša koju ne prepušta nikome. Nije osvojila nijedan bod do sada i doživela je čak pet uzastopnih poraza.

Poslednji u nizu nanela im je Italija (0:4), a dovoljno o lošim nastupima domaćina govori gol-razlika 1:15.

Što se tiče Ukrajinaca oni se bore na plasman za Euro i nemaju prava na kiks. Trenutno su treći na tabeli i imaju isto bodova kao drugoplasirana Italija, dok joj lider Engleska beži tri poena.

Loša vest za ''plavo-žute'' je to što imaju lošiji međusobni skor od pomenuntih rivala, a i odigrali su meč više od njih tako da do kraja kvalifikacija moraju slaviti na svim mečevima i nadati se kiksevima vodećeg dvojca.

Današnji rivali su se susreli na startu kvalifikacija i tada su Ukrajinci slavili dosta teže nego što je očekivano, bilo je 1:0, a jedini gol na meču postigao je Cigankov sa bele tačke u 72. minutu.

Verujemo da će gosti danas biti ubedljiviji.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&3-6 (kvota 2.00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)