''CRNO-BELIMA'' IZMAKLA POBEDA U VELIKOM DERBIJU: Živković i družina ne gube kod kuće

V.M.

05. 10. 2023. u 11:15

U obračunu lidera grupe ''F'' Lige konferencija, fudbaleri PAOK-a će dočekati Ajntraht Frankfurt (21.00).

ЦРНО-БЕЛИМА ИЗМАКЛА ПОБЕДА У ВЕЛИКОМ ДЕРБИЈУ: Живковић и дружина не губе код куће

Foto: Tanjug / AP

Domaćin je za vikend u velikom derbiju grčkog fudbala podelio bodove sa Panatinaikosom (2:2), Činilo se da će PAOK doći do tri boda kada ga je Živković doveo u prednost sredinom drugog poluvremena, ali je u poslednjim trenucima poklekao, a trener Razvan Lučesku je kritikovao suđenje posle meča jer su njegovi puleni primili gol za 2:2 nakon što je istekla sudijska nadoknada.

Tim remijem prekinuli su pobednički niz od tri utakmice koji su započeli u prvom kolu Lige Evrope kada su posle preokreta bili bolji od Helsinkija, 3:2.

''Crno-beli'' su neporaženi na ''Tumbi'' ove sezone, ostvarili su pet pobeda pred svojim navijačima, a uz to su odigrali i dva remija.

Sa druge strane, Ajntraht igra promenljivo na startu kampanje i na poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima ostvario je dve pobede, uz isto toliko remija i poraz koji im je pre nekoliko dana naneo Volfzburg (0:2).

Jedan od tih trijumfa bio je onaj iz prvog kola Lige Evrope, kada je ekipa iz Frankfurta slavila protiv Aberdina sa 2:1 golovima Marmuša i Koha.

Što se tiče Bundeslige, ''orlovi'' su se pretplatili na remije, odigrali su ih čak četiri u uvodnih šest kola i sa sedam osvojenih poena zauzimaju devetu poziciju.

Domaćin će biti bez Markosa Antonija i Soareša, dok gosti ne mogu da računaju na Lounea, Rodea i Simonija.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,05)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

AMERI U ŠOKU: Srpski monah im otkrio kako je Darko Miličić uspeo, a on - zašto se odrekao košarke, kupio 10.000 riba i nokautirao konja

Darko Miličić je jedna od najzanimljivijih ličnosti u našoj košarci. Svrstavan svojevremeno među najveće talente na svetu, izabaran je čak kao drugi pik na NBA draftu, ispred mnogih potonjih zvezda. U NBA ligi, međutim, nije uspeo. U Americi mu se i danas mnogi podsmevaju zbog toga. Ali… Upravo je ekipa najvećeg američkog sportskog medija, ESPN-a, ne tako davno doputovala u Srbiju da sazna nešto više o našem nekadašnjem reprezentativcu. Ono što su otkrili – zaprepastilo ih je.

07. 05. 2023. u 19:16

Komentari (0)

KAKO DA ZAČINITE BRAK? Radmila je bračni terapeut i ove savete treba da poslušate (VIDEO)