VELŠANIMA PRIJA SEVER ENGLESKE: Midlsbro izlazi iz krize

O. M.

03. 10. 2023. u 11:42

MIDLSBRO dočekuje ekipu Kardifa u desetom kolu engleskog Čempionšipa. Utakmica se igra na stadionu "Riversajd" od 20 časova i 45 minuta.

ВЕЛШАНИМА ПРИЈА СЕВЕР ЕНГЛЕСКЕ: Мидлсбро излази из кризе

Foto: EPA

Domaći tim je daleko od forme koja ga je prošle sezone dovela do polufinala plej-ofa za popunu Premijer lige, ali malo optimizma doneo je drugi deo septembra u kome su puleni Majkla Karika vezali četiri utakmice bez poraza. Boro je pobedio Sautempton kod kuće i Votford u gostima, a remizirao sa Šefild venzdejem u Čempionšipu, dok je sve zaokružio pobedom nad Bredfordom u Liga kupu.

Povratak na pobedničku stazu je ostvaren, ali ostaje velika briga na Kariku i njegovim igračima, naročito onim iz zadnje linije, da prekinu niz od devet utakmica na Riversajdu u kojima su primali gol. Ovako dugu seriju bez "klin šita" na svom terenu Boro nije imao od 2020. godine, a poslednji put nisu primili gol na meču protiv Prestona u martu ove godine.

Kardif je prošle sezone na Riversajdu slavio sa 3:2, ali se Midlsboro revanširao u Velsu s kamatom (3:1). Plave ptice su u odličnoj formi sa četiri vezane pobede, uključujući i onu na gostovanju obližnjem Sanderlendu, tako da im sever Engleske izgleda prija.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG&3+ (kvota 2,15)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)