"VUČICA" TUPIH ZUBA: Roma već u velikom minusu za vodećima, ima li Morinjo rešenje za izlaz iz krize?

O. M.

01. 10. 2023. u 12:22

ROMA dočekuje Frozinone u sedmom kolu italijanske Serije A. Utakmica se igra na rimskom Olimpiku od 20 časova i 45 minuta.

ВУЧИЦА ТУПИХ ЗУБА: Рома већ у великом минусу за водећима, има ли Морињо решење за излаз из кризе?

Foto: Profimedia

"Vučica" je neprepoznatljiva ove sezone. iako je još rana faza Serije A, đalorosi već zaostaju 13 bodova za vodećim tandemom iz Milana.

Izabranici Žozea Murinja poniženi su u četvrtak na gostovanju ovom prvoligašu Đenovi, koja je pobedila sa 4:1, što joj je bio prvi trijumf kod kuće ove sezone, a drugi ukupno. Zanimljivo, prethodni su ostvarili protiv Rominog gradskog rivala Lacija.

Jedina utakmica ove sezone u kojoj je "vučica" pokazala svoje oštre zube je ona protiv Empolija u kojoj je trijumfovala sa 7:0. Vredna pobeda je i pobeda nad Šerifom u Ligi Evrope, ali samo zbog tri boda.

Koliko je situacija u timu loša govori i podatak da nijedan igrač nije postigoa više od dva gola, koliko na kontu imaju Dibala, Beloti, Lukaku i Kristante.

Na Olimpiko dolazi Frozinone koji od poraza na startu prvenstva (Napoli 1:3) nije izgubio utakmicu. Pobedili su nimalo lake rivale, Atalantu i Sasuolo, a remizirali sa Udinezeom, Salernitanom i Fjorentinom. Prošli su i u drugo kolo Kupa posle pobede nad Pizom od 1:0.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA GLEDA I NE VERUJE: Rafael Nadal je ovo uradio u Španiji i ruski mediji su zbog toga počeli da krše zakon