"CRNE MAČKE" PRETE "SOVAMA": Sanderlend je imao loš dan protiv Kardifa, Šefildu je cela sezona očajna

O. M.

29. 09. 2023. u 12:40 >> 12:40

ŠEFILD VENZDEJ dočekuje Sanderlend u prvom susretu devetog kola engleskog Čempionšipa. Utakmica se igra na Hilsborou od 21 čas.

ЦРНЕ МАЧКЕ ПРЕТЕ СОВАМА: Сандерленд је имао лош дан против Кардифа, Шефилду је цела сезона очајна

Profimedia

Venzdej se prošle sezone takmičio u engleskoj Ligi 1, gde su završili na trećem mestu na tabeli i tako se plasirali u plej-of za ulazak u Čempionšip. Neverovatnim preokretom protiv Piterboroa (0:4 u prvom meču, 6:1 posle penala u revanšu) i trijumfom protiv Barnslija u finalu, napredovali su u viši razred, na radost ogromnog broja navijača.

Međutim, ako žele da ostanu duže od jedne sezone u najjačoj drugoj ligi na svetu moraju drastično da podignu nivo igre, s obzirom da su posle osam kola na poslednjem mestu na tabeli, sa samo dva osvojena boda.

Jedina dva remija su odigrali protiv Lidsa i Midlzbroa, dok su u svim ostalim mečevima doživeli poraze. Ako se tome doda da je posle osam mečeva Šefild postigao samo pet golova, jasno je da će imati veoma težak zadatak da obezbede opstanak ove sezone.

Sanderlend je prethodnu sezonu završio na šestom mestu ali je već u polufinalu plej-ofa ispao od Lutona i ostao u Čempionšipu. 

Pre ovog kola gosti su na petom mestu, sa 13 osvojenih bodova, sedam manje od Ipsviča i Lestera. Ipak, prvenstvo je tek počelo, a mnogo toga može da se promeni do maja, kada će biti završen regularni deo prvenstva.

Sanderlend je u prethodnom kolu prekinuo seriju od pet mečeva bez poraza, pobedio je Roterhem, Sautempton, KPR, Blekburn, a remizirao protiv Koventrija. Taj niz je okončao Kardif, a na igračima "crnih mački" sada je da pokažu da je to bio samo loš dan.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)