HAMBURG ZAPAO U KRIZU: Fortuna zasela na čelo tabele

O. M.

29. 09. 2023. u 11:14

HAMBURGER dočekuje Fortunu Diseldorf u derbiju osmog kola druge nemačke Bundeslige, popularne Cvajte. Utakmica se igra na Folksparku u Hamburgu od 18 časova i 30 minuta.

ХАМБУРГ ЗАПАО У КРИЗУ: Фортуна засела на чело табеле

Foto: Profimedia

Izabranici Tima Valtera su zapali u malu krizu posle izvrsnog starta sezone. Nakon pet utakmica bez poraza, izgubili su dve uzastopne utakmice, na gostovanjima Elvsbergu i Osnabriku, pa su sa liderske pozicije pali na treće mesto. 

HSV je postigao najmanje jedan gol u svakoj utakmici, a šest od osam, koliko je odigrao, došlo je 3+. Kod kuće imaju sve tri pobede, uz gol-razliku 10:3.

Ovo je šesta sezona u Cvajti posle rekordnih 55 sezona u Bundesligi i navijači očekuju da se "rothozne" konačno vrate u elitu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 4+ (kvota 2,10)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 16:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!