VOJVODINA NAJAVILA IZLAZAK IZ KRIZE: Niko ne sme da potcenjuje IMT

O. M.

29. 09. 2023. u 10:37

VOJVODINA dočekuje novajliju u ligi IMT sa Novog Beograda u 10. kolu srpskog nacionalnog šampionata. Utakmica se igra od 18 časova i 30 minuta na stadionu "Karađorđe" u Novom Sadu.

ВОЈВОДИНА НАЈАВИЛА ИЗЛАЗАК ИЗ КРИЗЕ: Нико не сме да потцењује ИМТ

FOTO: Tanjug

Malo ko bi pre početka prvenstva pomislio da će posle devet kola ove dve ekipe na tabeli deliti jedan bod i jedna pozicija, ali rezultati Vojvodine lošiji od očekivanih, kao i nekoliko iznenađenja koja su priredile "traktordžije" dovele su do baš takve situacije.

"Stara dama" je osma sa 11 bodova dok je IMT deveti sa 10. Pored toga, Vojvodina ima negativnu gol-razliku, najviše "zahvaljujući" ubedljivom porazu (0:5) od Crvene zvezde. Kako su njihovi ljubimci krenuli sa četiri poraza u svim takmičenjima, navijači Vojvodine mogu da budu i zadovoljni poslednjim izdanjima voljenog kluba.

Vojvodina je posle šokantnog starta u narednih šest mečeva upisala samo jedan poraz, na gostovanju Spartaku, a u poslednjem kolu pobedila je Javor sa 2:1, iako su Ivanjičani imali prednost od 1:0 do četvrtog minuta nadoknade izgubljenog vremena. Taj preokret mogao bi simbolično da označi i preporod Vojvodine i povratak u vrh tabele gde je "staroj dami" i mesto prema renomeu i igračkom kadru.

S druge strane, IMT je pobedio Čukarički, bio na pragu trijumfa protiv Partizana i ozbiljno namučio TSC tako da niko nema pravo da unapred upiše bodove protiv debitanta u Superligi Srbije.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&2-4 (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)