DVOSTRUKI PRVAK EVROPE JE SOLIDNO ZAPOČEO SEZONU: ''Pčelice'' traže izlaz iz krize

V.M.

01. 10. 2023. u 07:50

U jedinom današnjem susretu Premijer lige fudbaleri Notingem forest će dočekati Brentford (15:00).

ДВОСТРУКИ ПРВАК ЕВРОПЕ ЈЕ СОЛИДНО ЗАПОЧЕО СЕЗОНУ: Пчелице траже излаз из кризе

Tanjug/AP

Ovo će biti obračun ekipa koje će pokušati da speru gorak ukus poraza koji osećaju od prošle nedelje, domaćini su očekivano poraženi na ''Etihadu'' od aktuelnog šampiona, dok su gosti iznenađujuće nadigrani od strane Evertona (1:3).

Ipak, vredi napomenuti da su ''šumari'' polovinu tog meča odigrali sa igračem više na terenu, ali posle isključenja Rodrija nisu uspeli da ozbiljnije priprete golu ''građana'' i trener Stiv Kuper nije bio zadovoljan posle meča.

Pored toga, može se reći da dvostruki prvak Evrope ima poprilično solidan start sezone. Dvanaesti je na tabeli sa sedam osvojenih bodova, što je dosta bolje u odnosu na prošlu godinu kada su tokom čitavog prvenstva ''plesasli'' oko zone ispadanja.

Brentford ulazi u nedeljni okršaj nakon poraza od Arsenala od 0:1 u EFL kupu, ali vredi napomenuti da četa Tomasa Franka nije imala sreće na tom meču jer nijedan od 18 upućenih udaraca ka golu ''tobdžija'' nije pronašao mrežu

''Pčelice'' su odlično započele sezonu, remizirajući sa Totenhemom 2:2 prvog vikenda pre nego što su savladale gradskog rivala Fulam sa 3:0 na Krejven Kotidžu, ali od tada nisu uspele da okuse pobedu unutar 90 minuta (savladali Njuport posle boljeg izvođenja jedanesteraca u Liga kupu).

Posle tih dobrih rezultata, gosti su posrnuli, osvojili su samo dva boda od mogućih 12 na poslednje četiri ligaške utakmice i u negativnoj seriji od dva vezana poraza dočekuju današnji susret.

Visa i Mbuemo su postizali golove na startu prvenstva i delovalo je da Brentford neće imati problem za vreme suspenzije Ajvana Tonija, ali u poslednje vreme to nije slučaj jer je ekipe iz prestonice samo jedanput zatresla mrežu na poslednja tri ligaška duela.

Današnji rivali su igrali goleade prošle sezone, trijumf ''pčelica'' od 2:1 i podela bodova u prestonici, 2:2.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2&2+ (kvota 1,97)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)