DERBI U KOMŠILUKU: ''Železničari'' održavaju korak za liderom

V.M.

25. 09. 2023. u 11:30

U velikom derbiju rumunskog prvenstva, Rapid iz Bukurešta će dočekati Kluž (20.00).

ДЕРБИ У КОМШИЛУКУ: Железничари одржавају корак за лидером

Foto: Profimedia

Gostu u ovaj meč ulazi u sjajnoj formi. Vezao je četiri pobede u prvenstvu, a poslednja ''žrtva'' bio mu je Petrolul kojeg je savladao rezultatom 1:0 pogotkom Avunua u 12. minutu.

Kluž se tom serijom trijumfa popeo na drugo mesto na tabeli, ali i dalje zaostaje šest bodova za vodećim FKSB-om, mada vredi napomenuti da je odigrao dva meča manje od lidera.

Jedna od glavnih odlika ''železničara'' je čvrsta odbrana, osam puta su vadili loptu iz svoje mreže, najmanje u čitavoj ligi.

Sa druge strane, Rapid je takođe u veoma dobrom timu. Nanizao je tri vezane pobede pred prošlonedeljni remi sa Ocelulom (0:0), tako da je neporažen na poslednje četiri utakmice i sa dosta samopouzdanja ulazi u večerašnji derbi.

Domaćin je trenutno treći na tabeli, ali pobedom se može popeti na treće mesto.

Rapid je na poslednja tri međusobna duela na svom terenu bio bolji od Kluža, a mi verujemo da je vreme da se ta serija prekine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2 (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024