NE ZNA SE KO JE U GOROJ FORMI: Današnji rivali nisu ostvarili pobedu više od mesec dana!

V.M.

22. 09. 2023. u 11:05

U okviru 26. kola kineskog prvenstva, Šangaj Šenhua će dočekati Cangdžou (13.30).

НЕ ЗНА СЕ КО ЈЕ У ГОРОЈ ФОРМИ: Данашњи ривали нису остварили победу више од месец дана!

Foto: Profimedia

Današnji rivali se nalaze u katastrofalnoj formi, Šangaj je poslednji trijumf ostvario sredinom avgusta kada je bio bolji od Vuhana (1:2), a nakon toga je doživeo dva poraza i odigrao remi sa Čengduom.

Sa druge strane, Cangdžou je u još gorem ritmu. Slast pobede je osetio devetog avgusta kada je porazio Dalian, ali potom je usledio strmoglavi pad od četiri vezana poraza. Poslednji u nizu naneo mu je Vuhan tri tauns (0:2).

Domaćin je trenutno peti na tabeli kineskog prvenstva, dok su gosti na dosta slabijoj 11. poziciji.

Zanimljiv je podatak da će ovo biti obračun jednih od najneefikasnijih ekipa u ligi, postigli su samo po 28 pogodaka, a uz to Cangdžou ima jednu od gorih odbrana sa čak 45 primljenih pogodaka.

Što se tiče međusobnih duela tu prednost ima Šenhua koja je savladala današnjeg rivala u poslednja četiri susreta, a mi verujemo da će ''šangajski cvet'' to uraditi i peti put.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)