RADONJIĆ PROTIV DIBALE I LUKAKUA: Srpski reprezentativac igra sjajno na startu sezone

V.M.

24. 09. 2023. u 11:22 >> 11:22

U poslednjoj utakmici nedeljnog programa Serije A, Torino će dočekati Romu na ''Olimpijskom stadionu'' (20:45).

РАДОЊИЋ ПРОТИВ ДИБАЛЕ И ЛУКАКУА: Српски репрезентативац игра сјајно на старту сезоне

FOTO: EPA

Oba tima ulaze u ovaj meč u dobrom ritmu, sa po dve vezane pobede. Torino je nošen Nemanjom Radonjićem savladao Đenovu i Salernitanu, dok se ''vučicin'' duo Dibala-Lukaku razigrao i prevodio svoju ekipu do trijumfa nad Veronom i Šerifom iz Tiraspolja.

Srpski reprezentativac igra sjajno na startu sezone i dobio je pohvale od šefa struke ''bikova'', Ivana Jurića. Radonjić je prvo protiv Đenove u završnici meča postigao jedini gol na utakmici, dok je proteklog vikenda dva puta tresao mrežu Salernitane (3:0) i pokušaće da tu sjajnu golgetersku seriju nastavi protiv bivšeg kluba.

Pored njegovih dobrih igara, ističe se i odbrana ''granate'' koja je sačuvala svoju mrežu tri navrata ove sezone, najviše puta u ligi uz lidera Inter.

Pored Radonjića, u redovima Torina nalaze se još dva srpska reprezentativca. Vanja Milinković Savić je standardan na golu, dok Ivana Ilića muči povreda zbog koje je propustio meč protiv Salernitane.

Sa druge strane, Roma je polako počela da podiže formu nakon katastrofalnog starta prvenstva i jednog osvojenog boda iz uvodna tri kola.

Prošlog vikenda je na namestila nišanske sprave protiv Verone kojoj je spakovala sedam komada u najbuediljijoj pobedi kluba u poslednjih 15 godina (7:0), dva gola na tom meču postigao je Dibala, a po prvi put u dresu ''vučice'' mrežu je zatresao Lukaku kojem je to bio prvi pogodak u dresu velikana iz prestonice i navijači su odmah počeli da sanjaju u velikim stvarima koje očekuju da ostvare nošeni pomenutim dvojcem.

Belgijanac je ponovo pogodio preko nedelje, ovoga puta na gostovanju Tiraspolju gde je pri rezultatu 1:1 zatresao mrežu i doneo tri boda Romi. 

Tradicionalno gledano, ''đalorosi'' vole da igraju sa večerašnjim rivalom, na poslednjih pet međusobnih duela Roma je upisala tri pobede, a viđeni su remi i trijumf Torina.

Iako se ''vučica'' baš muči na ligaškim gostovanjima sa kojih nije odnela tri boda na minulih pet utakmica, poslednji put kada je slavila van svog terena bilo je baš na ''Olimpijskom stadionu'' protiv Torina gde je slavila pogotkom Dibale sa bele tačke.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: X2&0-1 (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)